Walentine.com: Dagens Ingen som helst överaskning

KD är nummer ett bland partier som motarbetar homosexuellas rättigheter, och listan över politiker som gått in för att jävlas med oss toppas av Kristdemokrater. Skönt att det visar sig att när man skrapar lite försiktigt på ytan så är KD samma skitparti som tidigare, och dom ska samarbeta med Folkpartiet???
Alliansen ser allt mer omöjlig ut.

Lustigast med RFSL´s rapport är annars att Sossarna som ständigt talar om mänskliga rättigheter och liknande är 3 sämsta parti. De kommer efter Moderaterna som ligger tvåa.
Hur svarar du på det Persson? Med tanke på att Sossarna har haft makten i Sverige ungefär 72572 % av tiden vi har demokrati så blir det nästan komiskt att ditt parti inte mer står bakom den grupp människor som det i Europa fortfarande är legitimt att förfölja

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *