Walentine.com: 8 personer från Kanada dödade i Libanon

CNN berättar att 8 personer från Kanada dödades idag inne i Libanon. Israels hat mot omvärlden dödar allt och alla, och världen tittar på. Man har rätt att försvara sig menar man. Hoppas då att Israel begriper att vi snart också ska få rätt att försvara oss mot dom.
Om en enda svensk dör i Israels attentat mot Libanon hoppas jag att den svenska regeringen ser Israels handling som en ren krigshandling. Man kan börja med att stänga Israels ambassad. Bryt alla förbindelser med detta våldsbenägna land. Efter det samarbetar vi med t.ex Iran och så slår vi sönder Israels infrastruktur. Man får göra så! Titta bara på vad Israel gör nu.

Jag kanske går ut på väldigt tunn is nu, eller väldigt djupt vatten men jag funderar på en sak…
Om Israel inte grundats på grund av omvärldens dåliga samvete efter Holocaust, hade då omvärlden också bara suttit och tittat på då också?

Minnet av förintelsen ska man minnas med sorg, men också med respekt och värdighet inför alla de miljoner som dog. Det Israel gör idag är att totalt förstöra den bilden. De framställer sig själva allt mer som det de anklagar alla andra för att vara, antisemiter.
Den största antisemiten är Israel själv.
Judar ska inte slåss, de ska verka för det heliga landet fritt från krig och ondska. Sättet man agerar på idag är raka motsatsen.

Attentatet mot Libanon är det största övertramp som drabbat ett land på väldigt många år. Israel vill så gärna visa att dom är Goliat. Synd bara att dom inte läst hela berättelsen.

Andra bloggar om: Israel, Libanon, Krig, Antisemit, Krigsförbrytelser, Galenskap, Mellanöstern

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *