Walentine.com: 31723 personer har skrivit under Bevara Äktenskapet

31723 har nu skrivit under den ickereligiösa (startad av frireligiösa) insamlingen Bevara Äktenskapet. För dig som antagligen inte är gift men ändå haft sex och alltså syndat, eller för dig som onanerat och alltså syndat, eller du som helt enkelt bara är en sådan där allmänt mysig hycklare så är det inte försent! Skriv under och stäng in bögarna i garderoben igen där dom hör hemma. Tillsammans kan vi skapa en lika fin värld som vi hade förr innan all denna dekadans drabbade världen. Tänk i början på 1900-talet, då hade man moral minsann! På den tiden hade man en riktig människosyn och man betedde sig inte som man gör nu!

Jo föresten …

Visste ni om att Rasbiologiska institutet som fanns i början på 1900-talet låg i Uppsala

Andra bloggar om: Homosexualitet, homofobi

Intressant.se om bloggaren själv får välja

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *