Walentine.com: Vila i frid Lille Pride

Idag klockan 22 fick min kanin Pride nåt anfall i buren, antagligen en hjärnblödning. Han hoppade och skakade och slog sig emot gallren. Sen ramlade han ihop bara och låg och snurrade med huvudet. Det såg fruktansvärt otäckt ut. Jag fick panik och slängde mig på telefonen och ringde först Katarina och sedan till Djursjukhuset. Pride var såpass gammal så han skulle inte orka med en stor behandling och det skulle bara vara att låta honom lida i onödan så rådet var avlivning direkt.
Sanna kom och hämtade oss och körde oss till Blå Stjärna där dom var underbart trevliga.
Buren står tom här hemma nu, orkar inte ta det idag.

Vila i frid Pride

14/8 1998 – 9/6 2006

DCP01756.JPG

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *