Walentine.com: Självplågarwalle sover aldrig

Vaknade i morse klockan halv tio och var kallsvettig och nästan panikslagen. Sängen såg ut som fan. Jag hade rört omkring som sjutton och kuddar, täcke och till och med lakan låg på golvet.
Av någon anledning drömde jag om Alex inatt, och det var det jag vaknade av. Jag hade drömt att han plockat upp mig i sin bil och vi körde till en biograf. Det ende mer jag kommer ihåg av drömmen var att han sade, “Det är en film om våldtäkt, så du får en annan syn”.
Jag mådde fullständigt skit när jag vaknade. Kände mig ungefär som jag gjorde för 2 1/2 år sedan. Allt var tillbaka och på mig hoppade självplågarwalle och skrek av glädje. Jag dömde ut mig själv totalt och kände mig som världens största svin. Drömmenhade sagt det kändes det som då, som att jag var den skyldige

Det sker ofta att jag drömmer starka drömmar och det kan ta timmar innan hjärnan min lugnar ner sig och sansar sig. Fast idag har den inte gjort det. Hela dagen har jag känt mig irriterad och bitter utan att egentligen kunna sätta fingret på vad.

Det har varit en lång dag, och jag ska försöka sova nu. Om det går (

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *