Walentine.com: Idag tar senaten i USA upp förbudet mot samkönade äktemskap

USA´s senat tar idag upp frågan om förbud mot samkönade äktenskap. President George W Bush använde i lördags sitt tal till nationen till att stödja förbudet.
Den senaste tiden har presidenten allt mer stött sådana här frågor som många konservativa är mycket engagerade i. Många menar att detta är hans sätt att försöka återskapa förtroendet från sina väljare.
Presidenten har just nu extremt lågt förtroende i USA och mycket av detta bottnar i kriget i Irak. Därför måste nu Bush göra allt han kan för att hålla sig kvar i makten. Just nu riskerar han annars att demokraterna tar makten vid höstens senatsval.

—–

Att George W Bush beter sig så här kommer ju inte som någon nyhet. Han är det farligaste hotet mot fred vi har, och han är den största bakåtsträvare USA haft på evigheter. Det kommer komma en dag då folkets dom mot Bush visar sig, och den kommer bli båda hård och skoningslös. För sämre president har inte USA haft.
Att han nu offrar de homosexuella i USA för att vinna röster bland de högerkristna är ytterligare ett bevis på att han gärna går över lik för att vinna makt.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *