Walentine.com: För det var en kväll i juni…

Jag, Henke, Selma och Jocke fick för oss att åka till Sillvik idag. Det finns inget mer underbart än att se ut över havet när solen går ner. Jag tog lite kort med min kamera som jag inte förstår mig på alls men här är dom i alla fall. Du kan, om du mot förmodan skulle vilja det, klicka på dom för att få bilderna större

Sillvik2.JPG
Selma, Henke och Jocke. Henke var på svensexa igår så han var lite…sliten )

Sillvik1.JPG
Här ska jag bo en dag! Bara så ni vet!

Sillvik3.JPG
Samma snubbs igen

Sillvik4.JPG
Det är så vackert med solnedgångar!

Sillvik6.JPG
Henke: Trött, sliten men söt )

Sillvik81.JPG
Tänk om man fick se detta varje dag!

Sillvik10.JPG
När solen gått ner lägger sig vinden och det blir stilla. Jag blir alldeles knäsvag av det vackra.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *