Walentine.com: VelePelle

Jag är velig jag vet men när allt var klart idag, och 25 hinkar var inburna med vatten etc så insåg jag att jag inte ville ha akvariet där det stod. Man nästan hör fiskarna ropa “Men ge dig nu för fan”
Så i morgon när jag vaknar ska allt göras om.

Akvariet är jag helnöjd med! Även om det är ganska nervöst just nu för det är 4 stycken skruvar kvar till bänken insåg jag när akvariet var fyllt. Fast jag gick igenom allt noggrant så jag har bestämt mig för att det är företaget som skickat med några skruvar extra bara. Fast det knakar ibland och då hoppar man till, fast logiken säger att det är träet som lägger sig tillrätta för de 253 kilo som står på det.
Fast så sen då när allt var klart så insåg jag att jag inte ville ha akvariet i storarummet. Nej, jag ska göra om lilla sängkammaren istället. Henke behöver mer plats för sina böcker och varför då helt enkelt inte göra ett litet rum för sinnena. Ett rum där ett akvarium står och “puttrar” med en massa böcker runt om, och allt detta tillsammans med en skön stol som man kan sitta och läsa i eller njuta av fiskarna. En helt underbar idé!
Så i morgon åker sängen ut härifrån och 240 liter vatten ska tömmas, akvariet ska flyttas och sen ska man fylla på 240 liter vatten igen. När jag då också berättar att jag fyller och tömmer akvariet med en spann istället för slang så inser alla att detta helgen får jag träna D Men det är kul! Så underbart kul så det kan nästan bli lite problem med att förklara hur det kan va kul att under någon timme bära nästan 500 liter vatten.

Som alla med fler än 2 hjärnceller räknat ut har denna dag inte handlat om så mycket för mig. Tiden som varit över har jag och Henke ägnat åt snabbmat och film. Jag har dessutom försökt lära mig lite mer på ett program som jag ska använda till hösten, mer om det senare )

Gonatt alla, nu ska jag vila min rygg. Det behövs kan jag säga!

Puss

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *