Walentine.com: Två snuttar på stan

Idag har det varit söndag, en lugn och mysig söndag.
Sov länge idag, inte för att jag gick och lade mig sent utan för att jag helt enkelt behövde sova bara. Det kändes inte alls dumt att vakna helt utvilad.
Blev glad när jag sedan såg in i akvariet och märkte att alla fiskar levde. Jag har döpt min guppyhane till Oskar för den ser ut som en Oskar lite faktiskt. För mig är Oskar alltså synonymt med liten fisk med stor gul stjärtfena.

På eftermiddagen åkte jag och Henke in till stan och gick först och käkade på Bryggeriet. De har skitgoda hamburgare där som jag råder alla att testa. Bruden som jobbade däremot hade antagligen hamburgare innanför skallbenet istället för hjärna men man kan ju inte begära allt. Det var i alla fall mysigt att sitta där och prata om ditten och datten. Det var längesedan jag och Henke gjorde något sådant ihop.
Efter mat blev det fika på stans dyraste café och efter det bar det av till biografen Palladium (Den enda kommersiella biograf som tillsammans med Royal har rätten att kalla sig biograf) Vi såg på MI:3 vilket var en helt godkänd actionrulle. Hjärndöd javisst men det ska actionrullar vara.
Nästa måndag ska jag och Henke se Davinci koden. Aldrig någonsin har dyra biobiljetter känns så att köpa med tanke på stormen kring den filmen.

Efter filmen åkte vi hem, jag satte mig med nästkommande schema och Henke satte sig och läste Gardells senaste bok som han föll för direkt.

En kort sagt helmysig söndag vilket kändes bra!

Innan jag skulle sätta mig och skriva detta svepte jag runt bland alla meningslösa TV-kanaler och vad dyker upp på kanal Lokal Göteborg då? MARTIN ROLINSKI! Va söt han är!
Snälle Martin om du läser detta. Kan vi inte ingå partnerskap? Du behöver inte bo ihop med mig. Du behöver inte ha sex med mig heller. Det räcker om du sjunger Open Doors för mig på bröllopsnatten, sen kan du göra va du vill.

Han är såååå söt! Men inte skickar vi honom ut i Europa inte. Nej då vi ska skicka Carola, igen!
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *