Walentine.com: Mel Gibson är en hycklare

Nu klagar Mel Gibson på DaVinci koden. Antagligen bara ett smart drag för att få lite uppmärksamhet men han tycker i alla fall, enligt media, att DaVinci Koden bryter mot allt som är heligt och som han tror på.

Så låt oss se…

Först är Mel Gibson med i några av 80-talets mest vålsamma actionfilmer som inte på något sätt är speciellt “kristna” av sig. Sedan gör han en riktig skitfilm där Jesus åker på enormt med gängstryk till pampig musik (ja jag tycker filmen är kass) och blir öppet hur religiös som helst.
Det som är lite spännande är att Gibson inte yttrat sig innan, utan väntar tills filmen har premiär. Med tanke på att boken filmen bygger på är ännu mer kritisk mot kyrkan och innehåller mer utstuderade “fantasier” borde han väl börjat bråka redan då.

Jag älskar Da Vincikoden allt mer! Filmen borde visas gratis för alla skolungdomar. Den kan ju bli ett alternativ. Sånt älskar man ju nu i dessa “Design” tider och dom som förespråkar “Designen” gillar ju alternativ

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *