Walentine.com: Jobb, jobb och fiskar

Först lite reklam:

Som alla vet har jag emellanåt reklam på sidan för att täcka nuvarande och framtid utgifter. En del är snälla och både klickar och handlar genom de länkar som finns här och på Prisparadiset.
Som alla vet kan jag heller inte skrika klicka här då man inte får det, men rekommendera bra erbjudanden får jag ju göra ;)
Just nu kan du om du klickar Här, få ett alldeles gratis Comviq kompis kontantkort skickat till dig. Det är värt 99:- och Comviq skickar det till din folkbokföringsadress. Du har INGA köpkrav eller något sådant på ditt kort sen, och för varje person som skaffar detta kort så får jag en liten summa som betalning. Så Klicka HÄR, du har inget att förlora eller något som kostar dig om du inte vill. Tack på förhand för att du klickade Här!

Slut på reklamen då…

Livet går på för fullt just nu. Har aldrig någonsin haft så mycket att göra på jobbet och nu känner jag att jag får ta ett samtal med min chef. Jag är ansvarig för en del leveranser till stället och det funkar inte att kombinera det ihop med annat jobb under vanlig arbetstid. Mycket på grund av att folk inte kan visa respekt när man sitter på kontoret och talar med t.ex Arla. Då kommer folk in och pratar HÖGT, skrattar och beter sig på sånt sätt så man vill ställa sig upp och skrika “MEN HÅLL KÄFT FÖR HELVETE!”
På grund av allt strul blev det fel med mjölkleveranserna denna vecka så någon mjölk kom inte idag (ibland blir jag väldigt less på alla femtioleva kristna röda dagar) så jag hoppas Arla är snälla i morgon och skickar det. Annars sitter 74 boende utan någon mjölk tills på tisdag.
Vidare är det mycket annat som ligger försenat just nu men det får man beta av en sak i taget. Det löser sig säkert det också.

Annars ägnar jag mig mest åt mina fiskar på fritiden just nu, både mina här hemma och dom på jobbet. Här hemma mår dom bra nu och jag ska snart bli morfar! ) Min guppyhona väntar bebisar och kommer få vilken dag som helst! På lördag ska jag hämta en 240 liters akvarium och det ska bli skitkul! Tänk att en gammal hobby bara så där pang kan komma tillbaka så!
Jobbets akvarim går också bra. Det är fullt befolkat nu och består av följande små fiskar:

Ca 20 stycken Neontetra (vi hade fler men 2 dog pang bara och en fastnade i pumpen. Det sistnämnda var rena blodbadet)
8 stycken Platy, varav 4 stycken är helt guldfärgade och 4 stycken gula med svarta fenor
2 Guppyhanar och 2 honor
6 stycken Flaggtetror (underbart livlig och kul fisk!)
1 Kampfiskhane (som heter Bettan) och 2 honor
1 kyssgurami
1 mal (som heter Hubert)

Iofs har jag lagt ner enormt med tid på akvariet på jobbet. Detta har gjort att det klarat sig helt ifrån dumma bakterier och framförallt nitrit. Det borde blivit en explosion av Nitrit på grund av att fiskarna egentligen släpptes i för tidigt, men det klarade sig. Framförallt är karet ett stor succé bland dom boende och en del av dom sitter både 2 och 3 gånger framför akvariet varje dag och de kontrollerar allt. Då känner man sig nöjd.
När det gäller arbete får jag nog känna mig ganska nöjd överlag. Jag fick igenom nya rutiner som det var ett jävla gnäll om men som visat sig fungera väldigt väldigt väldigt bra. Jag har ordnat lite underhållning för de gamla i form av fiskarna etc. Det märktes på min löneökning också, för jag fick en bra höjning.

Hemma har jag också nu bestämt vad jag ska ha för fisk i mitt akvarie. Titta på denna bild:


Bilden kommer från den fantastiska sidan www.zoopet.com

Det är en praktbotia ni ser där och sådana ska jag ha i mitt stora akvarium. De kan, med lite tur, bli ganska stora och är ruskigt underhållande fiskar. Dessutom avger de ljud ifrån av “knackningar” vilket är väldigt sött och rart )
Vi får se när dom kan flytta in, först ska man göra det roligaste som finns i akvarievärlden: Inredningen! )
Jag bestämde mig först för Diskusfiskar, men Diskusen är en “svår” fisk och kräver mycket för att må bra. Dessutom är dom svindyra i inköp och jag tar hellre en fisk jag vet jag klarar av. Jag har insett hur “löjlig” jag är när det gäller djur för jag mår dåligt om det så är en Neontetra som är sjuk. Lider så med den lille stackaren.

Förutom då fiskfanatismen så går livet på som det brukar. Jag pratar inte med någon direkt och håller mig mest för mig själv. I lördags träffade jag iofs en kompis till Markus som heter Theresia, och roligare och skönare tjej får man leta efter. Samma humor som jag, samma musiksmak och vi hejade på samma låtar i eurovision! Varför gifter jag mig inte med henne ;)
Helt klart en rolig bekantskap och hon ska dessutom följa med på George Michael )
Annars är det ganska dött på umgängesfronten och jag vet inte om det är bra eller dåligt. Just nu känner jag att jag inte riktigt vet om jag ska vara bitter, arg eller bara allmänt nollställd. Jag får ungefär varje dag veta vilken underbar människa jag är men samtidigt visas det aldrig. Jo jag är nog lite bitter.
Jag har funderat ganska mycket på det där, hur folk kan med. Hur kan man med att utnyttja en annan människa och sedan låtsas om som att man själv är offret och då kräva 100% uppslutning från den man utnyttjat. Jag kommer aldrig begripa det, och vill nog inte begripa det heller. Hela saken är fel fel fel fel fel, men det får man inte säga högt. Gör man det är det jag som är dum istället. Sjuka jävla människor

Jag funderade mycket förra sommaren på hur denna sommaren skulle bli. Jag hoppades att få ha gått ner i vikt och att livet skulle leka. Nu är det snart “nästa sommar” och jag inser att denna sommar antagligen kommer bli tråkigare än förra. Vänner förra året har visat sig vara allt annat och samtidigt står vågen kvar på samma siffra. Det sistnämnde kan jag inte gnälla på någon annan för. Jag har en karaktär när det gäller mat som en 15 åring har med en porrtidning, vilket brukar betyda dumheter.
Hemma går det bra, det är på jobbet det brister totalt. Jag förlorar all självbehärskning där och vet inte varför. Har testat att ta med mat och inte röra nåt där men det hjälper inte. Så där har jag att öva lite.

När det gäller planer för Internet så går det i alla fall framåt och med stormsteg. Snart händer det saker.

Så när det gäller mitt liv kan man säga att det står totalt blickstilla samtidigt som det rör på sig. Det är inte lätt att vara människa.

Och som sagt, angående erbjudandet i början på inlägget. Det kostar er ingenting. Ni kanske inte tror på mig men så är det. Man får hem ett startpaket för 0:- (det står på deras sida att erbjudandet bara räcker tills den siste mars, men detta stämmer inte. Det gäller än) och sedan får man väl använda det om man vill. Ni gör en stor tjänst om ni klickar Här Bara så ni vet!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *