Walentine.com: Företagare gjorde stora förluster efter hatkampanj

Tidningen Världen Idag skriver idag om en företagare som blev hotad av homosexuella för att han:

2002 registrerade internetdomän åt en hemsida som publicerar vetenskapliga fakta om homosexualitet.
Då sidans utgivare valt att vara anonyma började upprörda människor att kontakta företagaren.

Ni kan läsa hela artikeln HÄR

Att företagare på detta sätt blir hotade är förjävligt oavsett vilka som blir det. Fast nu är saken den att det är Världen Idag som ligger bakom artikeln och den tidningens trovärdighet är lika med noll.
Därför kan vi räkna med att hemsidan som Världen Idag valt att inte publicera namnet på inte är någon vetenskaplig sida. Jag har nämligen väldigt svårt att tänka mig att en person som skriver en vetenskaplig sida är anonym.
Vet ni! Jag tror det är det berömda sidan Homosexuellt.com (kommer ni ihåg den?) som saken handlar om. Den domänen reggades nämligen 2002, eller så är det någon annan av de berömda, “Här är bevisen på att om ni blir bögar kommer ni att dö.com” sidor som dykt upp och försvunnit genom årens lopp

Fast sedan att företagaren ska likförbannat inte behöva ta hot och förföljelser för att han följer svensk lag. Det är synd att han valt att låta Världen Idag skriva om det. En riktig tidning hade gett det hela lite mer tyngd, för det ÄR allvarligt det här. De homosexuella grupperna ska inte hota dom heller, utan de ska föregå med gott exempel. Hot är det för mycket av i alla fall i diskussionerna om homosexualitet och allt däromkring.

När det sedan gäller Världen Idag kan vi fortsätta läsa…

En kristen företagare har blivit offer för gayrörelsens militanta och odemokratiska propagandametoder. Några av rörelsens frontfigurer, däribland en TT-journalist och en präst, hotar och saboterar för företagarens fortsatta möjligheter att bedriva näringsverksamhet.

Vidare länge fram:

Att hota en medmänniska, att visa bristande respekt för en annan människa står ju i uppenbar strid med uppdraget som präst och själasörjare. För kyrkan är det givetvis allvarligt att något sådant kan förekomma. Även RFSL måste göra ett tydligt avståndstagande från enskilda medlemmars övergrepp. Allt annat är ett olyckligt och för demokratin katastrofalt misstag.

Slutligen då:

En otäck händelse om en företagare som blir hotad av andra människor lyckas bli en reklamfilm för Livets Ord. Ingenstans i huvudartikeln kan vi läsa om att företagaren var religiös. Där står det att han reggade en sida som “publicerade vetenskapliga fakta om homosexualitet”.
Inte förrän på ledarsidan får vi sedan veta att företagaren var religiös och i en normal värld där Världen Idag inte existerar hade det självklart inte spelat någon roll vad företagaren tror eller inte tror på men nu lever vi inte i en normal värld och därför kan vi snabbt räkna ut att hela denna historia är ytterligare ett sätt för Carin Stenström att lägga på ny ved på elden.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *