Walentine.com: En ledig dag med möte

Nej, egentligen inte ledig för idag var det APT möte och det var som vanligt, tja, bra för adrenalinet.
Det slår mig hur intressant det är att följa en personalgrupp som den grupp man jobbar i. För några månader sedan bad vi vår chef om handledning, vilket vi fick.
Fast innan dessa handledningssamtal kom igång det kom det in element som störde ordningen mer än vad som gruppen klarade av, och då gruppen inte var direkt superstark innan blev ju också problemen större än vad dom behövt bli.
Idag var en sådan dag då man blev påmind om att problem fanns även innan, men men jag skiter samtidigt i det. Jag tackar högre makter för att jag gått ner i tjänst. Om ni visste hur bra det känns!

Efter APT åkte jag ner till fiskbutiken med min pump till akvariet. Det har inte riktigt varit som den ska vara och tänkte ta tag i det innan den lägger av helt. Väl i butiken hittade jag äntligen mina praktbotia så nu simmar 3 små söta och mycket märkliga fiskar i mitt “lilla” kar. De simmar lite hur som helst och verkar inte bry sig om att de “ska” vara bottendjur.
När jag läste om dom fick jag lära mig att de är skygga och gömmer sig direkt när man kommer nära. Mina praktbotia, som jag döpt till Ville, Walle och Victoria, vet inte om att de “ska” vara skygga så de kommer fram och hälsar istället. Fick till och med den ene att ta en härlig larv direkt från fingret på mig. Gissa vem som var stolt?!
Sen ger ju dessa fiskar ifrån sig ljud också. Enligt det jag läst ska det vara små “knackningar” men varje gång de “pratar” så tror jag att akvariet brustit för det låter så. De är i alla fall såååå söta och kommer, om de får ha hälsa, bli runt 15-20 cm stora som fullvuxna. 30 cm säger experterna men ingen jag frågar har någonsin sett så stora Praktbotia.
Jag fick också 4 blå Guramis av en kompis idag, så nu får jag lugna mig lite. Akvariet måste hinna vänja sig vid anstormningen av fiskar. Guramisarna är väldigt gay faktiskt. Fega och har stora sprön som de viftar med. Typiskt gays!
Följande fiskar finns i alla fall nu i min ägo:

18 stycken Neontetra
4 Blå Guramis
3 Praktbotia
3 Guppys (en hona dog igår samtidigt som hon födde bebisa ( . Något som inte är helt ovanligt för Guppys. Sen kom alla andra fiskar och åt upp alla yngel så det var rena massakern här igår)
4 Platys varav en hona ska ha bebisar vilken dag som helst! )
1 kampfiskhane (som heter Gustav) och 2 honor som han bestämmer över. You Go Gustav!

Jag har också ägnat kvällen och en del av natten till att planera lite för de kommande månaderna. Jag har tusen saker att göra och önskar ibland att jag hittade någon som delade alla mina uppfattningar och som kunde hjälpa till. Den 1 september ska jag i alla fall starta med det som ska finnas på walentine.se
Hinner jag inte så får jag flytta fram det, det är inte mer med det.

Måste också försöka börja komma igång med mitt skrivande också. Fick tillbaka en del av det jag skickat idag, med mycket bra omdömen måste jag säga. Jag blev väldigt stolt kan jag säga! Jag måste bara ge mig mer tid. Det känns så fruktansvärt frustrerande att ha en hel historia i huvudet som man sedan inte skriver ner. Ibland känns det som om skallen ska explodera när man funderar på det, och det blir som ett annat liv som utspelar sig inne i en. Eller så börjar jag bara bli lite allmänt skönt psykiskt sjuk D

Nej, det blir inte mer idag. Ska krypa ner och sova tror jag. Känner mig ganska slut.

Har haft ont i magen i 2 dagar nu och vet att det är levern. Orkar inte tänka på det. De har sagt att det kan värka och att det är tecken på försämring av allmäntillståndet för den, men som sagt. Orkar inte ta de nu ( Fast snart måste jag väl ta tag i det, men vet inte om jag vågar. Känner mig ganska rädd för hela den där grejen faktiskt.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *