Walentine.com: Walentine.com har nått 200 000 besökare!

I slutet av 2003 sade Mikael till sin vän Walle att, “Du borde starta en blogg Walle, jag tror du skulle kunna få mycket besökare på en sådan”.
“En Blogg, vad är det”, frågade Walle dumt
När Mikael sedan förklarat för Walle vad en sån där blogg var för något började Walle fundera och i januari 2004 föddes Walentines Värld. Som idag alltså nådde siffran 200 000 besökare!

Detta är en OERHÖRT bra siffra med tanke på den ganska smala inriktning som denna sajt trots allt har. Som det alltid är med siffror på nätet ska vi nu tänka på att alla dessa 200 000 besökare inte är 200 000 olika människor som hälsat på, men siffran är ändå så hög så det är sjukt att ingen ringt än och frågar om dom får annonsera direkt här ;)
Det var främst hösten 2005 som besökarantalet fullständigt exploderade på denna sajt, självklart tack vare Uppropet. Det som varit så fantastiskt roligt är att så många stannat kvar och fortsatt läsa.

Till alla avundsjuka bloggare där ute som även dom kommer att nå denna siffra någon gång men vill skynda på förloppet kommer här några tips på hur man snabbast når resultat.

1. Bli Gay (går säker att vara Bi också iofs)
2. Klaga på allt, även om gayvärlen
3. Skaffa ovänner inom fundamentaliströrelser som Livets Ord.
4. Älska att håna tidningen Världen Idag
5. Tyck illa om Carola
6. Skriv om lite snusk emellanåt
7. Försök att ragga på minst 2 av dina mest flitiga kommentatorläggare (och med det försvann ALLA eventuella framtida kommentarer på denna sida D )
8. Skriv med hjärtat och skriv öppet
9. Var arg ibland, den normale svensken älskar att läsa texter från andra som är arga. Själv är hon för svensk för att visa att hon också är arg.
10. Ironi och sarkasm går alltid hem
11. Älska det du gör! Skriv inte om allt, skriv om det du brinner för.
12.

Det är väl också på tiden att jag nu berättar vad som komma skall på Walentines Värld. Saken är nämligen den att walentine.com väntar barn! Exakt i vilken månad vi är i vet vi inte, och exakt när vi ska föda vet vi inte heller men denna blogg ska få en bebis.
En tidning!
När, hur, var vet än så länge bara vår Herre om, och Han har inte sagt nåt exakt datum än. Hellre en bra produkt än bara en produkt.

Ett stort tack i alla fall till alla som följt med under dessa år. Jag har fått många vänner för livet genom denna sajt, och jag hoppas på fler. Att jag själv genomgått en stor förändring har knappast undkommit någon under tiden walentine.com varit i luften och utan allt erat stöd och support hade nog kanske vare sig walentine.com eller Walentine själv varit något att ha idag.

Tack alla läsare!
Eller för att tala klarspråk: HiHi, puss på er snuttisar!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *