Walentine.com: Var med i Walentine.com’s och Prisparadisets utlottning!

En ny sajt har sett dagens ljus, den heter Prisparadiset och är det bästa som hänt Internet sedan webben uppfanns.
För att fira detta enorma kan Walentine.com i samarbete med Prisparadiset erbjuda DIG kära läsare en oerhört fantastisk tävling där du inte bara kan vinna ära, lycka och fullkomlighet utan också ett Presentkort på Discshop.
Ja det är sant, jag ljuger inte!

Prisparadiset slog upp portarna häromdagen så allt är inte riktigt klart än, logga ska dit (host Mike ;) ) och en del småtrixningar ska ordnas med, men allt som är uppe fungerar som det ska och det är hela världen väldigt glada över. Så spring till Prisparadiset.com nu och njut av erbjudanden du inte trodde fanns. Utlottningen av presentkortet hittar du i menyn både till vänster och höger

Och för att bli lite mer allvarliga…

Tanken med Prisparadiset är att den sajten ska få finansiera nästa projekt som kommer från Walentine.com, som alltså kommer bli lillebror Walentine.se Så jag skriker inte KLICKA OCH KÖP (för det vore ju moraliskt fel) men jag tror ni förstår.
Det är snart dags att berätta exakt vad walentine.se kommer att bli men låt mig säga så mycket att kan Världen idag så kan jag, fast tvärtom…

Jag blir som vanligt väldigt glad om ni lämnar synpunkter här på sidan, antagligen kommer ingen göra det men jag blir glad i alla fall )

Andra bloggar om: Tävlingar, utlottningar, annonser, kampanjer, bloggnyheter

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *