Walentine.com: En vecka av total tristess

Jag tror senaste veckan kommer gå till historien för tråkigaste vecka i mitt liv, och då har jag ändå varit halvdöd förut.
Jag har inte gjort någonting, träffat någon eller knappt talat med någon.

Ryggen har gjort att jag fått hålla mig hemma, och i en värld som är bra hade man kanske fått besök eller något men nu är ju inte världen så speciellt bra.
Henke har varit ute både i fredags och idag, så han är nog nöjd. Det är ju en sådan helg, Valborg, då man ska supa och se vem som kan få mest ragg på kortast tid.

Jag har inte kunnat göra något alls egentligen. Sitta ner för länge går inte, stå funkar inte heller och ligga är väl kul fast det är ett helvete att komma upp igen. Så man har fått göra alla tre sakerna samtidigt kan man säga. En film ser man i omgångar, emellanåt sitter man lite vid datorn och så lägger man sig och vilar.
Idag har i alla fall ryggen känts lite bättre så jag passade på att gå ner till affären, frisk luft är inte dumt alltså.

Så totalt utråkad har jag väl varit och, det var längesedan jag kände så, just nu längtar jag till jobbet. Att få ha lite folk och rörelse omkring mig ska bli skönt. Sen är väl frågan när jag kommer börja jobba igen, först måste dom ju ta reda på vad för skit ryggen min drabbats av. Med min tur slutar det väl med förtidspensionering eller jobb på Samhall. Blir det de sistnämda hoppar jag i älven, det lovar jag.

Låter jag bitter och sur? Det är inget mot vad jag är. För i morgon är det 1 maj och då kommer jag heller inte göra något. Henke kommer vara skitbakis, ja om han ens kommer hem, och framåt kvällen kommer telefonen ringa där människor som var ute idag :

A: Kommer beklaga sig för att det var så jävla tråkigt
B: Kommer vara lyckliga för att någon desperat 20 åring som inte fått balle på länge velat ha dom

Jag är så less på att va sjuk, så fruktansvärt less, men det är väl något straff eller något sånt. Jag är så less på att ha ont, känna mig sliten och känna mig trött.

Fuck Life sometimes

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *