Walentine.com: Dödsstraff?

Jag har ändrat åsikt om dödsstraffet.

Spammare ska ha dödsstraff. Både dom som spammar på mail och dom som gör det över webben.
De ska inte bara ha dödsstraff utan de ska först utsättas för extrem tortyr. Man ska binda fast dom mot en vägg och varje påbörjan kvart ska en kniv stickas i dom. Man börjar längst ut och går innåt. Läkare ska finnas på plats som ser till att personen inte avlider.

Spammare med “kristna” budskap ska dessutom förutom de 2 ovan nämna förslagen också genomgå 72 timmar av gudstjänst tillsammans med homosexuella, bisexuella och transpersoner. Istället för psalmer ska man sjunga YMCA och Min Kärlek av Shirley Clamp.

Jag är JÄVLIGT less på spammare. Jag förstår inte vad ni vill uppnå med 300 budkskap på samma gång om att homosexualitet är en synd? Tror ni jag slutar va bög för det? Tror ni jag ger mig? Förbannade nötter
Jag är som sagt JÄVLIGT trött på spammare

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *