Walentine.com: Börje din bock! :)

Idag fick vi fint besök på jobbet. Börje hälsade på med sin nya tjej, som vi från och med ny döper till Lisa. Hon i sin tur var en söt lite mindre gråtrut och som var väldigt blyg och tillbakadragen.
Man nästan såg hur cool Börje försökte va när han sa till henne, “Vänta här vid flaggstången, jag ska knacka på fönstret bara. Jobbar den där fjollan lär vi få käk”.
Tänk va, snart kommer det bli massor av trutungar som kommer förgylla Göteborgarnas vardag. Haha )

Annars har jag ägnat dagen åt att förbanna bokföringskonsten. Fasiken vad mycket man glömt, men jag känner att det är lika bra att börja nu annars står man där sen med en jäkla massa kvitton och dylikt som inte är bokfört.
Annars går allt sin gilla gång, reg beviset för Walentine Productions kom och det ska jag rama in.
Nu har jag företag, nu ska jag bara komma på vad företaget ska göra också ;)

Ett tag funderade jag på att starta en egen kyrka, döpa den till Ord i Livet och sen starta en tidning som heter Världen igår, men kanske är det en dålig idé ;)

Nej, men seriöst så finns det planer, stora planer. Inga planer som gör att jag komma kunna leva som en kung, men jag vill tro att det faktiskt kan fungera. Jag hade turen idag att knyta till mig en person som faktiskt kan bli väldigt bra för det som komma kall. Dessutom har jag redan får massor med erbjudanden om folk som vill hjälpa till, vilket jag självklart är glad för.
Faktum är att jag fått massor med mail den senaste tiden och jag har inset att jag är lite av en kändis för vissa och shit vad jag trivs med det ;)

Sen får jag skäll också, på grund av reklamen på sidan. Så kanske ska jag förklara tanken lite med hur jag planerat min framtid.
Som det ser ut nu kommer mitt lilla företag bestå av 5 hemsidor. En som förklarar vad företaget är, sen har vi sexverket som jag äntligen fått lite hjälp med så snart ska den börja rulla på. Vidare kommer det dyka upp en sajt som enbart finns för att generera lite pengar och så då “tidningen”. Slutligen finns då denna, walentine.com som absolut inte kommer försvinna. Detta är och kommer alltid så länge jag finns på nätet vara min fasta punkt och det tänker jag inte vika ifrån.
Att driva allt detta görs inte gratis och därför finns reklamen. Så enkelt är det. Jag säger självklart inte nej om det är så att någon känner för att skänka en summa pengar,( bankgiro 5856-1945 i så fall ;) ) men utan kapital kan man inte göra något och jag tror på min idé, därav reklamen.
Sen kan jag ju slutligen berätta att jag aldrig kommer ta ut någon ersättning ur mitt företag, alltså lön eller liknande. “Sure”, säger en del nu och hånler men detta är faktiskt sant. Jag kan nämligen inte ta ut något alls från företaget. Gör jag det får jag ett rent helvete. Ja inte för att det på något sätt bryter mot lagen men jag kan inte gör det i vilket fall som helst. Så de inkomster som bolaget drar in kommer bara bolaget till nytta. Vilket ju faktiskt också känns ganska bra faktiskt.

Frågan är nu bara när allt drar igång, för det vet jag inte riktigt. Jag hade först planer på maj, men sen började jag fundera och jag tror det blir så att allt får smygstarta i sommar kanske. Vi får se.

Förutom att försöka erövra världen med företag så skriver jag mycket nu. Det har äntligen verkligen lossnat igen och jag inser faktiskt, om jag får skryta lite, att jag har en historia som är jävligt underbart bra. Den är hemsk, sorglig, gripande och förhoppningsvis spännande. Om några veckor tänker jag skicka det mesta av det jag skrivit för korrläsning. För sen måste jag sätta punk, annars blir risken att man helt enkelt skriver sönder det. För helt nöjd blir man aldrig tror jag. Det är en dialog som är för tjatig, någon beskrivning som blir för tråkig, någon händelse som blir för delaljerad eller för lite beskriven. Därför är det viktigt att kunna sätta ner pennan och säga punkt.
Som en del säkert redan vet har jag redan kommit i kontakt med bokförlag, och som jag känner nu kommer det värsta och det svåraste bli att låta 3 rader i boken stå med. Det är till dom jag tillägnar boken. De raderna är nog de elakaste jag skrivit i hela mitt liv, utan att jag ens i de raderna går över någon gräns. Men kravet från mig är att dom ska va där, annars blir det inget. Så de så. Jag har också insett att jag verkligen har en bok som passar in i tiden just nu. Mord, homo, religion och ångest i samma historia, allt utspelat i Göteborg med final på taket till Domkyrkan. Hallå vem vill filma det här? ;)
Jag ska väl också klargöra att manusen jag skriver på håller en avsevärt högre standard skrivmässigt än denna text. När jag bloggar skriver jag bara, vilket säkert också märks D

Jaja, nu vet ni lite vad som sker i ens utanför ångest, cancer och äldrevården. När jag tänker efter är det en hel del.
Tror vi stannar där idag faktiskt.
Ångest finns det, men det tar vi en annan dag
Natti alla!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *