Walentine.com: Bevara Äktenskapet visar sitt rätta jag!

Sedan kampanjen Bevara Äktenskapet startade har över 11 000 personer skrivit på. Kampanjen vädjar till folk som inte tycker att homosexuella ska få gå ingå äkta äktenskap att skriva under, och den kommer hålla på ända till augusti. Flera känsda svenskar har skrivit på som Jan Myrdal och Paolo Roberto.

Att det var flera kyrkliga förbund som låg bakom kampanjen kom ju inte direkt som en chock men en sak har dom tidigare varit ganska noga med. Man har till skillnad från andra kampanjer hållt snacket om Gud på en låg nivå och istället lutat sig emot FN och deras barnkonventione. På detta sätt har man självklart försökt låta bli att få detta att se ut som ännu en högerkristen sajt ivrigt stödd av tidningen Världen Idag.

Men så idag när jag var inne och tittade runt lite på sajten såg jag följande:

Till slut: 4 Ägnar du kanske en stund åt en bön åt “Vår Fader, som är i himmelen” ibland? Be då gärna också för oss. Be Gud välsigna arbetet och låta det verka enande i vårt land. Be Gud om visdom för oss som arbetar med uppropet och att han ska leda oss framåt.

Ovanstående text stod i ett nyhetsmeddelande på sidan där man berättar stolt att 11 000 personer skrivit på. Bevara Äktenskapet är inget annat än ytterligare ett exempel på det hat och den dubbelmoral flera som kallar sig kristna sysslar med. De står ena dagen och talar om Jesus kärlek och bla bla bla, och nästan dag dömer dom och leker smågudar hela bunten.
Att sedan dra in små gråtande lidande barn i diskussionen bevisar bara hur lågt ner dessa människor lägger sig och hur extremt mycket homohat de gömmer innanför skallbenen.

Bevara Äktenskapet är ytterligare ett exempel på dubbelmoralen och samtidigt ett bevis på att de största syndarna inom kristendomen idag är just de som kallar sig för “äkta kristna”. Kärlek vet dom inte vad det är och för att nå sina syften kan dom själva bryta mot 1000 andra lagar, regler och paragrafer i Bibeln.

Eller har Bevara Äktenskapet kontrollerat alla 11000 som skrivit under nu? För dom vill väl bara ha rena, äkta, kristna människor som lever så som Bibeln förespråkar?
Tänk va, dom har på några veckor fått ihop 11 000 människor som aldrig onanerat, aldrig begått äktenskapsbrott, aldrig haft sex utanför äktenskapet, aldrig sagt “jävla kärring” till sin mamma etc etc etc. Dessutom har dom kollat att ingen av de som skrivit under begått några styggelser emot barn, allt för att följa barnkonventionen.
Det är nästan fantastiskt och visst är det godhetens ljus som skiner omkring en när man går in på deras sida. Eller så är allt bara rent skitsnack och Bevara Äktenskapet bryr sig inte om vem som skriver under. Du får vara satanist och vara dömd för sexuellt utnyttjade av minderårig, bara du inte gillar bögar som ska gifta sig så är det ok.
Sen får vi verkligen hoppas att de som skrivit under också är införstådda med att Bevara Äktenskapet är en sajt som kallt räknar med att äktenskap är det samma som att två personer kommer skaffa barn. Att samhällets förändrats runt om dom har dom inte märkt under bibelstudierna.

För som dom skriver på sin sida:

Nej, våra utgångspunkter är just de vi redovisar här – äktenskapets unika innebörd som en förening mellan en man och en kvinna, och att barnets intresse vid en avvägning måste tillåtas väga tyngre än homosexuellas. Vi är däremot inte ute efter att driva kampanj emot homosexuella, utan vill betona att alla människor ska bemötas med respekt och öppenhet. Därför måste det också finnas möjlighet att vara oense i sakfrågan, utan att bli anklagad för att vara homofob eller fördomsfull.

Nej, ni är inte homofober, ni är homohatare. Ett ord jag tycker vi ska börja använda mer. Homofobi är ju fel ord, ni har inga fobier mot homosexuella utan ni avskyr dom helt enkelt.
Ni lutar er mot eran Bibel och känner er trygga och kanske kommer ni lyckas. Jag blir inte förvånad om det blir ett nej till homoäktenskap men jag råder er att tänka på…

För varje gång ni försöker förstöra livet för oss, skapar ni er fler ovänner
För varje gång ni sprider det hatsamma budskapet om Jesus hat mot vissa människor, vinner ni förakt.
För varje gång ni hånar dom som sprider det glada budskapet om Jesus kärlek till alla, vinner ni mer förakt.
För varje gång ni försöker få er själva att verka vara offren, ja då skrattar människor åt er.
För varje vän ni vinner, får ni också två ovänner

Ni kommer aldrig segra. Vi kommer inte tillåta att ni gör det. Vi kommer aldrig tillåta att ni som tappat förmågan att tänka själva får makten. Skriv era protester, skriv era upprop, sitt i eran TV och se ledsna ut, försvara era präster som sprider propaganda, gör allt det och mer.
Under tiden blir människor dödade av andra människor, och för varje man och kvinna som dödats i Sverige på grund av sin läggning har ni en del av ansvaret. Inte ens ni kan komma undan med att era ständiga upprop och kampanjer leder till våld

Låt mig avsluta med ett Bibelcitat som jag använt innan och som jag vet att jag kommer använda igen:

1 Joh 2:11
Men den som hatar sin broder är i mörkret; han vandrar i mörkret och vet inte vart han går, ty mörkret har gjort hans ögon blinda

Ni är blinda och ni är ju redan dömda av er egen Gud. För Gud lär ha åsikter om erat handlande:

1 Joh 4:20
Om någon säger: ”Jag älskar Gud” men hatar sin broder, då ljuger han. Ty den som inte älskar sin broder, som han har sett, kan inte älska Gud, som han inte har sett.

Andra bloggar om: homosexualitet, bevara äktenskapet, homohat, homofobi, kristendom

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *