Walentine Productions

Dagen började med att jag sov väldigt länge, vilket jag tacksamt gjorde. Vaknade av att Henke ringde från jobbet och påminde mig om att gå upp 😉
Sen låg jag kvar med en kelsjuk Zuzzi och funderade på jobbet. Hur fan ska jag göra, tänkte jag. Insåg att jag i alla fall nu fick bestämma mig så jag tog beslutet att INTE sluta och istället gå ner i tjänst. Fegt kanske eller smart, det får tiden utvisa.
På väg till jobbet pajjade bussen jag åkte i, heja Västtrafik! så jag blev försenad med 10 min. En resa som tar 10 min med bil tog 55 min med kollektivtrafiken. Undra varför folk vill ha bil va.
På jobbet var det lugnt de första 10 min sen bröt kaoset ut totalt av olika anledningar. Sånt händer ibland men jag ska ju erkänna att jag hellre har kaos på jobbet på grund av boende än andra saker, men de boende är de som är lugnast av alla där.
Jaja, kaoset lade sig och kvällen slutade lyckligt, men chans att tala med någon chef fick jag inte. I morgon är jag ledig och känner inte det minsta för att åka dit på ledig dag, vilket jag inte hinner för den delen heller. Får försöka få tag i henne i alla fall.
Annars går ungefär all ledig tid åt just nu till planeringar av olika ting som jag inte ska skriva om än, men som nog lär synas när den tiden kommer. Det är kul att hålla på med sånt just nu, får tankarna på annat håll och det är skönt.
Ändå slog tanken mig idag hur ensam jag är, hur fruktansvärt ensam jag egentligen är. Jag har massor med folk på MSN, och ICQ listan men inga jag träffar. Det blir när allt annat är gjort, då ses man. Mycket av denna ensamhet är självvald just nu, men samtidigt känner man att man skulle vilja göra lite förändringar. Ha någon/några som faktiskt ville umgås med en, och inte bara över MSN och då umgås just för att de ville, inte för att i samma mening säga ”jag har ändå inget annat att göra denna helg”.
Jag blev igår påmind om egotrippade vissa av min ”vänner” jag är. Hur de totalt kan ignorera det jag berättar för dom, hur de frågar ”hur mår du då” mer av standardfråga än att de bryr sig. Hur de kan skaka av sig det jag sagt och fortsätta sitt blabbel som om ingenting skett och ingenting sagts. Det är dom jag lagt ner tid på, hjälpt, stöttat och legat sömnlös för. Besvikelsen ibland kan komma över mig totalt, och därför säger jag ingenting mer. De tror jag gör det, de tror jag berättar, men det de själva inte insett är att det jag säger till dom är det jag skriver här. Det andra är bara några få förunnade att veta. Mitt liv för dom är walentine.com, det andra som sker berättar jag ingenting om och tänker inte göra det heller.
Nej, mitt liv måste ändras och jag tror att det första steget i det är att jag faktiskt kommit till insikt att det måste ändras. Jag ska ändra det för min skull, på samma sätt som jag ska banta för min skull eller vad det handlar om. Tidigare i mitt liv har det mest handlat om att göra ditten och datten för att ”jag ska minsann visa” eller liknande men just att göra det för min skull och ingen annan är det viktigaste av allt.
Så därför reggade Walle idag ett litet företag: Walentine Productions
Vad det ska syssla med säger jag inte än, men jag hoppas det blir bra. Det är ingen plan på att bli miljadär och ingå partnerskap med prinsen. (Ok då det sista kanske har slått mig som ett mål;)) men det är en plan för att förverkliga lite av det jag funderat på sedan i höstas.
Det får bli ett steg till i min strävan efter att koppla mig loss från demonerna och istället satsa på mig själv. För jag har något som är viktigt i en människas liv: Drömmar.
Det har dom också, men skillnaden är att dom lever i drömmarna, och när dom vaknar ur dom finns bara svetten kvar på kudden efter ännu en mardröm.
Mitt liv har istället varit mer eller mindre som en mardröm, en lång jävla sådan, men jag hyser tro på att komma ur den. Just nu känns det svart, för jag befinner mig i ett svart hål just nu, men det kommer gå över denna gången också.
Det är ju det som kallas livet.

Bookmark the permalink.

3 Responses to Walentine Productions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *