Uppropet på papper

Uppropet
Jag har ibland fått mail från folk som frågat om Uppropet med alla kommenater och texter finns på tryck. Svaret på detta är att det inte finns det men…
Med tanke på att det uppenbart finns en del som gärna vill ha Uppropet på papper men inte vill skriva ut det själv så erbjuder jag mig i så fall att ordna det. Det kommer i så fall bli utskrivet och ihopsatt på ett sätt liknande bilden ovan snyggt sätt och kostnaden får bli självkostnadspris och porto.
Är just du intresserad av detta så maila mig eller skriv kommentar i tråden. Se detta som en intresseanmälan, jag villl se hur många som kan tänkas vilja ha alla söta kommentarer om fri kärlek på papper.
OBS: Detta är inget sätt att försöka tjäna pengar på Uppropet, det vill jag säga redan nu, men jag har inte råd att bjuda på det. Bloggandet på walentine.com genererar inte direkt många miljoner 🙂

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *