Pressrealease: Walentines Värld lägger ner

Walentines Värld som sedan 2004 befunnit sig på domänen www.walentine.com är uppköpt av det amerikanska företaget Moral sins.
Företaget som drivs av två homosexuella kvinnor i USA och som specialiserat sig på webbsidor inriktade på HBT personer har länge försökt få köpa webbsidan på grund av sidans domännamn. Man vill också komma in på den svenska marknaden där sidor med gayanknytning växt sig stark de senaste åren.
Detta kommer också att betyda att bloggsidan Walentines Värld kommer att läggas ner i sin nuvarande form i mitten på denna månad. Sidans ägare kommer att fortsätta med att arbeta med den nya sidan som beräknas ha premiär i början på maj.
Mer information kan fortsättningsvis fås av att new@walentine.com eller genom besök på www.walentine.com där fortlöpande information kommer att läggas ut
Vi ser fram emot att få ge Svenska folket en ny webbsida att kunna använda som mötesplats.
Walentine Andersson, Lutricia Adams och Alexandra Hedborn

Bookmark the permalink.

11 Responses to Pressrealease: Walentines Värld lägger ner

 1. Gratis älskling!!!
  Jag tycker att det är i alla fall härligt att du nu slipper oroa dig över reklamen!

 2. Det där kom som lite av en chock 🙂 Roligt att allt jobb du har lagt ner på walentine.com visat sig varit värt det på flera plan. Jag ser fram emot nya walentine.com, grattis! 🙂

 3. Äsch, jag är i fel tidszon… jag är helt körd… väl? 🙂

 4. Anders says:

  Jag anar ugglor i mossen… Igår var det den 31 mars…..

 5. Vore det inte för dagens datum, skulle jag ha gratulerat till försäljningen, men nu blir det grattis till aprilankan.

 6. Angela says:

  April, april!

 7. Björn says:

  Jag skulle kolla noga om det verkligen rör sig om en Gay site när företaget kallar sig ”Moral Sins”. Jag gjorde en sökning på det namnet och hittar (natruligtvis) bara en massa kristen käbbel och moralkakor. Jag tror du har gått i en fälla och någon kristen skara ska öppna ytterligare en anti- homo site med denna braiga domän….hoppas du gjort din research.

 8. Malin says:

  Hihihihihihi

 9. Walentine says:

  Självklart var det ett aprilskämt.
  Vem sjutton skulle vilja ha den här sajten? 🙂

 10. Björn says:

  Ha, ha! Jag gick på det. Hur korkad får man vara. Jag bara undrar 🙂 Men domän namnet är mycket bra och du skulle säkert kunna sälja och tjäna fett bra till rätt intressent typ en dating firma eller något med anknytning till romantik (Walentine)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *