Home Entertainment är dumma i huvudet

Våren 2004 fick min sambo ett inkassobrev från en firma som hävdade att han var skyldig Home Entertainment pengar. Jag ringde till dom åt min sambo och förklarade att det var vi inte alls, men det var vi visst sade dom.
När jag sedan då talar med Home får jag veta att min sambo gjort denna beställning skriftligen och jag kräver då en kopia på beställningen, efter lite gnorr går Home med på detta och när denna lapp väl sedan kommer finns det inte en bokstav rätt förutom personnumret. Människan i fråga hade använt min sambos personummer men bodde i Partille och där har man sambo aldrig bott.
Min sambo gör då en polisanmälan och skickar in denna anmälan till Home. Ärendet dras tillbaka och vi får också veta att de lagt in en spärr så att ingen kan handla med min sambos personnummer.
För 2 månader sen kom ett nytt inkassobrev från ett annat inkassobolag. Home krävde ännu en gång pengar från min sambo (som fortfarande inte handlat av Home och inte kommer handla av dom heller)
Jag ringer då till Home, lite mer otrevlig denna gång, och frågar vad fan dom håller på med. Några svar får jag inte, men de beklagar sig och lovar att ordna detta.
Idag kom ett nytt brev, denna gång meddelar inkassobyrån att de ska skicka in ärendet till kronofogden. Nu blir Walentine förbannad och ringer till inkassobyrån. Tjejen där, som är rar och trevlig, förstår ingenting men en sak ser hon:
Det är samma skuld som 2004 som Home vill ha pengar för. Alltså vill dom ha pengar från min sambo för en skuld som han redan en gång talat med polisen om. Trots att vi har på papper att Home insett att min sambo inte beställt några varor, trots en polisanmälan som dom fått skickat till sig och trots att jag ringt går dom vidare med ärendet.
Nu ska jag ringa Home och jag tycker förbannat synd om den person som arbetar på den kundtjänsten idag och får ta emot mitt samtal. Om det är något jag hatar så är det snikna företag som tror de kan göra som dom vill.
Home Entertainment nu e de krig!

Bookmark the permalink.

2 Responses to Home Entertainment är dumma i huvudet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *