Ett litet mail, så sött, med rara texter

Egentligen skulle jag skriva om jobbet här, och om sjukdomar och sånt elände, men de tar vi inte idag. Istället tänker jag berätta att när jag satte mig ner vid datorn idag efter först en date med Poppe och sedan ett långt, och som vanligt givande samtal med Joel så började jag att kolla mina mail.
Först fick man rensa lite bland de vanliga spammailen om att man kan gå ner i vikt fort och hur man får längre penis. På tal om sådana spammail: Jag vet inte om jag är paranoid men får jag inte väldigt mycket mail om att jag kan gå ner i vikt snabbt och att min penis kan bli längre? VEM?! har golat?????
Jaja, vidare i mailskörden hittade jag dagens mail från någon nöt som tyckte att bögar var äckliga. Jag svarade kort: Är det inte jobbigt att tycka att man själv är äcklig.
Sen hittade jag DET!
Det var ett sånt rart litet mail jag fått. Ett sådant där mail som gör en glad och lycklig och ger en ork att blogga i minst 1 månad till 😉 Killen som skrivit det hade hittat mig på google och kände igen sig i en del jag skrev, berättade han i mailet. Han skrev mycket annat också som var vettigt men det sparar jag till mig själv.
Jag blev så glad för detta mail, för det blir man av beröm men också för att man då och då får bevis på att folk läser det man häver ur sig. Siffror och statistik i all ära, som kan peka uppåt hur mycket dom vill (De pekar föressten ganska bra uppåt kan jag skryta om, Tack Yngve 😉 ) men mail som detta är mer betydelsefullt än all statistik i världen.
Så inatt har jag bestämt mig för en sak. Jag ska försöka komma ihåg att emellanåt kommentera eller maila de bloggar man besöker, bara några uppmuntrande ord på vägen som gör att den som skriver vet om att man läser och att man tycker om det man läser. Sånt betyder så mycket, och det kan man bjuda på.
Ja, tänkt så glad man kan bli av ett mail. Tack till dig som skrev, vi kallar dig för ”M”. Så vet i alla fall du vem jag menar 🙂
Så de blir inte så mycket till dagbok idag, bara dessa små glada ord från en glad liten snutt i en stad som äntligen våren kommit till. Allt annat tar vi i morgon.
Kram
P.s Jag kan hela texten utantill till Kikki Danielssons ”I dag och i morgon”, är jag gay då? D.s

Bookmark the permalink.

4 Responses to Ett litet mail, så sött, med rara texter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *