Världen Idag skriver om Carola


Tidningen Världen Idag skrev igår om att Carola skulle vara med i Melodifestivalen igen. På bara det sätt som Världen Idag kan så vinklade man nyheten.
Två svenska segrar, en andra plats och en totalseger i hela Europa, det är Carolas facit när hon nu ställer upp i Melodifestivalens uttagning i helgen. Vid andraplatsen år 1990 utsattes Carola för sabotage och hets i både SR och SVT.
Varför Världen idag skriver om just Carola denna vecka tycker jag inte vi ska gå in på, men för er som verkligen vill se hur sjuk och rent ut sagt löjlig denna tidning är så råder jag alla att läsa hela artikeln. För Världen idag kan minsann avslöja något fruktansvärt. Konspirationen mot Carola går högt upp, ända upp till SVT och SR!
Läs hela artikeln här och kommentera den gärna

Bookmark the permalink.

3 Responses to Världen Idag skriver om Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *