Världen Idag skriver om Carola


Tidningen Världen Idag skrev igår om att Carola skulle vara med i Melodifestivalen igen. På bara det sätt som Världen Idag kan så vinklade man nyheten.
Två svenska segrar, en andra plats och en totalseger i hela Europa, det är Carolas facit när hon nu ställer upp i Melodifestivalens uttagning i helgen. Vid andraplatsen år 1990 utsattes Carola för sabotage och hets i både SR och SVT.
Varför Världen idag skriver om just Carola denna vecka tycker jag inte vi ska gå in på, men för er som verkligen vill se hur sjuk och rent ut sagt löjlig denna tidning är så råder jag alla att läsa hela artikeln. För Världen idag kan minsann avslöja något fruktansvärt. Konspirationen mot Carola går högt upp, ända upp till SVT och SR!
Läs hela artikeln här och kommentera den gärna

Bookmark the permalink.

3 Responses to Världen Idag skriver om Carola

 1. Bix says:

  Jo, nog är det sjukt, vi borde samla oss och ge BWO chansen i Aten.

 2. Ordbankaren says:

  Världen Idag lever på att se saker i svart-vitt. Jag har svårt att ta dem på allvar.
  I lördags så var vi många som var med Carola, kristna eller inte spelar ingen roll, utan det var det hon levererade som räknades. Så ser jag på saken i alla fall och sen om denna skämttidning försöker slå mynt av detta så är det helt fel eftersom det inte har ett dugg med musiken att göra.
  Carola till Aten!

 3. Bix says:

  Carola som människa kan jag inget säga om, vill verkligen inte basha henne, både för att jag vill vara gentleman men också för att hon ärligt talat verkar skör under den tuffa ytan. Vad sen diverse ”fundisar” utnyttjar henne till är ju helt osmakligt. Rent musikaliskt föredrar jag iaf BWO. En mer karismatisk trio har jag svårt att tänka mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *