Vägde mig i morse…

Vägde mig i morse, jag har gått ner 9 kilo på två veckor. Saken är den att jag inte bantat.
Inte bra, inte bra alls.
Skräcken är här nu igen. Jag har ju känt mig sliten, och jag har ju känt mig trött den senaste tiden. Jag har ju sovit väldigt mycket, men är ändå lika trött. Har trott att det var jobbet det berodde på, men nu vet jag inte.
Rädd, panikångest, ännu mera rädsla.
Har suttit och varit på väg att ringa för ny undersökning, men orkar inte. Jag orkar inte en gång till, inte mer nu. Inte mer av det här.
Trött, så satans trött.
Hjälp

Bookmark the permalink.

6 Responses to Vägde mig i morse…

 1. Robin says:

  Om det finns nån Gud där uppe i himlen så vet jag att han inte kommer ha ihjäl dig än… tanke på alla behandlingar du övervunnit så är du menad för något… om det är för att du ska publicera Regnbågsnatt eller för att du ska hjälpa en till osäker Bög vet jag inte… Men vänta ett tag med att uträtta så är du snäll… vet att det finns människor som behöver dig än..

 2. Robin says:

  almost forgot!
  klickade på CDON REKLAMEN! 😀

 3. Ordbankaren says:

  Fina Walentine! Kämpa vidare, ett tag till. Ge inte upp.
  *kramar länge*

 4. Chamilla says:

  Älskade…ringer dig ikväll och kollar om du är hemma. Hoppar verkligen att du har sjukskrivit dig?!
  Älskar dig!
  P.S Vart ska jag vända mig om jag vill skicka kort på Adrian till dig då? D.S.

 5. Walentine says:

  Chamilla, japp jag är sjukskriven nu.
  Ja tänkte komma och hälsa på, så då kan du lämna korten 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *