The last action hero

Kan ju börja med att säga att jag funderar på att ändå ha reklambanners i min dagbok. Vad spelar det för roll. Om jag kan få 20 cent för det så är jag värd det. Det är ju inte så att det blir några miljoner på det här 🙂
Idag har jag varit ledig, och egentligen inte gjort så mycket. Jag kunde inte somna igår så sista gången jag tittade på klockan så var hon 8 på morgonen. Detta resulterade i att jag sedan sov för länge och allt det man planerat för denna dag gick åt helvete.
Efter det lyckades jag blir asförbannad på hemtjänsten i Borås. Jag ska åka upp och använda stadens stadsvapen runt halsen på dom jävla idioterna (Borås Stadsvapen är en ullsax)
Mamma har blivit beviljad hjälp av hemtjänsten i 2 månader nu efter sin ryggoperation. Den hjälp hon skulle få var städ och handling en gång i veckan. Självklart började de jävlas med en gång. Först vägrade dom ta ut pengar åt henne och då hon inte klarar att gå till en uttagsautomat så fick mamma strunta i den hjälpen och så får jag och grannar försöka turas om.
Sen ringer dom idag och är hur otrevliga som helst och meddelar, helt utan förvarning, att de ska komma i morgon förmiddag och städa lägenheten. Då får mamma veta att om dom ska städa fanns följande krav:
1. En speciell sorts rengöringsmedel
2. Speciella gummihandskar med tyg i.
3. En speciell form av golvmopp som är höj och sänkbar.
Detta skulle mamma ordna tills i morgon bitti alltså, min mamma som inte får gå ut ensam.
Tror ni jag skojar? Nej det gör jag inte. Jag ringde själv till dom och fick det bekräftat. Så den som svarade i telefon där hade inte en av sina bättre dagar kan jag berätta, och sen bad jag henne ta hela skiten till ett varmt ställe där värmen aldrig går ner. Skönt att se att ingenting i den jävla pissdelen av Borås, Sjöbo, förändrats sen man bodde där.
Så nu blir det till att jaga en läkare som kan ordna så jag kan ta ledigt med så kallad enskild angelägenhet. För jag får hjälpa mamma ensam, inget snack om saken. Tack och lov finns det en granne till mamma som hjälper henne också. Det finns goda människor bland de elaka, tur är det.
Resten av min dag gick åt till att handla lite mat och sedan se på film med Henke. Vi valde en gammal ”klassiker” med Arnold, vilket var dåligt men underhållande. Exakt en sådan film man är upplagd för nu.
Borde väl tänka mer och planera men idag orkar jag inte. I Morgon är det jobb från 12-21. Det blir en späckad dag i morgon… först en timme som jag och henke ska sitta med nya schemat, sen en timme på lönesamtal och sedan ska ett förråd röjas ut, ja vidare är ju allt de andra som ska göras också. Jipppppiiieeee!
Funderade idag på om jag var inne i en depression, men kom fram till att jag inte är det. Snarare psykiskt stressad skulle jag vilja säga. Psykiskt stressad om enormt besviken på min omgivning, så kan man nog säga. Men det är ju ingenting som säger att det måste vara så för evigt, eller hur?

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *