Tankar om dagens festival….

Alltså, det går inte skriva på en bögsajt och inte nämna nåt om festivalen. Det är det samma som att va med i Livets Ord och avsky att skrika Halleluja.
Därför kommer här mina små kommentarer om dagens låtar:
1. BWO -Temple Of Love Ja jag är väl partisk, men jag hade röstat på denna även om ljudet gått sönder. Hela världen ska se Martin! Ååååååhhhhhhh. Låten i sig va inte BWO´s bästa men det var det bästa hittils i denna festival. Helt klart har vi chans att inte göra bort oss igen om BWO vinner i Globen.
2. Jessica Folcker -When Love’s Comin’ Back Again Skön låt tycker jag! Sen att Jessicas kläder och mössa antagligen var det fulaste jag någonsin sett i hela mitt liv (och då räknar jag med de blommiga klänningarna landstinget har till sina patienter) kanske inte spelar någon roll. I vilket fall som helst en mkt bra insats av Jessica som födde barn för bara 4 dagar sen.
3. Gregor – Mi Amor Har bara en sak att säga om denna låt:
Vilken jävla skit!
4. Jessica Andersson – Kalla nätter Min sambo Henke tyckte om denna mest. Jag tyckte den lät som Folckers ”Om natten” som va med förra året, och den tyckte jag inte om. Skräp!
5. The Poodles – Night Of Passion Whoho, Heterovarning! 😀 Nej ärligt tycker jag denna låt va skitbra och om inte annat så är det kul att det kommer med lite annat än det vanliga. Bra tryck och bra grupp! Grattis till platsen i Globen
6. Elysion – Golden Star Ja vad ska man säga? Detta var inte dåligt men va i helvete gjorde den här? Låten låter som ett struket nummer ur en Webber produktion, och det kanske inte passar så bra in. Fast de hade bra röster.
7. Patrik Isaksson – Faller du så faller jag Jag har alltid haft svårt för människor som sjunger på Stockholmska, och jag trodde att den tiden va över då folk sjöng som Christer Sandelin i Freestyle/Style. Patrik sjunger fortfarande med de där gayiga svängarna i rösten och jag klarar inte av det. Hur det än går i festivalen så kommer Isaksson få sjunga denna sång många gånger i vår, och till sommaren kommer han få stå ensam på en scen på Hultsfredsfestivalen och sjunga denna inför tusentals påtända och sketfulla ungdomar.
8. Kayo – Innan natten är över HAHA! Vilken skit
Annars blir jag alltmer förtjust i Lena PH. Hon är faktiskt förbannat cool. Fast den där dåren med ”orkestern” kan dom väl skippa nu? Har inte Tyskland fått betala för sina brott tillräckligt? Ta bort honom!
Nästa vecka är det dags för sista delfinalen och man har sparat det bästa till sist, Göteborg! 🙂
Då kommer Carola, så nästa vecka kommer jag stänga av tv-apparaten under en stund. Mitt hjärta klarar inte av den där…. *vi går in och censurerar här RED.ANM*

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *