Snart dags att avslöja vinnarna!

Juryn har nu bestämt sig och beskeden om vem vinnarna i Walentine Awards är fraktas nu av säkerhetspolisen till ett bankvalv där de kommer få ligga tills på lördag. Juryn bestämde sig också i sista stund för att plocka fram ett hederspris, även detta kommer att meddelas på lördag då alla vinnarna kommer presenteras.
Framtagningen av vinnarna har varit lång och svår för juryn. De blev inlåsta i en pingstlokal på Öland och de fick inte komma ut förrän de enats. När Juryn sedan enats på alla punkter lade man 20 exemplar av tidningen Världen Idag på en eld. Röken från tidningarna, som var alldeles svart, gjorde att människorna utanför kunde se att ett beslut var fattat. Nu är juryn på hälsohem på Fårö och ska bo där några veckor framöver.
Så välkommen hit på lördag. Då presenteras vinnarna i Walentine Awards 2006

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *