Skogstrollet berättar

Dagbok 2 mars 2006

Ännu en jobbardag är slut, och den inleddes med ”diffmöte”. Det är då man ska bestämma hur man ska ha schemat under nästkommande period. Det är inte speciellt jobbigt för oss, men det är värre för dom som är ansvariga för det hela. De stackarna satt kvar när jag gick hem kvart över nio ikväll.
Talade lite med min chefer idag också, förklarade hur jag kände. Jag tog med mig en av mina arbetskamrater. Jag förklarade hur jag mådde och allt det där och det kändes bra. Jag tycker om mina chefer, de lyssnar faktiskt och de förstår. Jag tror de förstår mer än va de vill ge sken av. Inte så att de favorisrerar någon, vare sig mig eller någon annan, men de förstår nog mer än de säger direkt. Sen att Rom inte byggdes på en dag får man ibland påminna sig om. I vilket fall som helst, som det är där nu kan vi inte ha det. Så är det bara.
Kvällen vet jag inte riktigt vad den tog vägen, men helt plötsligt kändes det som att man låg efter med allt. Fast duktiga som vi är så klara vi av det denna gången också. Jag vet seriöst inte vad som är fel just nu. Det jag vet är att vi har 2 boende mindre och vi borde ha ”hur mycke tid som helst över” men ingenting fungerar just nu, och alla verkar vara ganska överens om det med. Vi får se hur de går…
Annars är jag trött som fan, men det är jag dygnet runt numer. Sover som en gris, hör inte telefoner eller väckarklockor och det känns som att de tar timmar innan jag kommer igång. Vette fan va detta är, men orkar inte tänka på det heller. Inte just nu.
I Morgon ska jag upp till min lilla mamma och ordna lite för henne. Hon får inte bära eller nåt sånt på 2 månader så jag ska handla och dona lite åt henne. Sen ska jag tillbaka till Göteborg för jag har en massa att ordna här också.
Lördag och söndag är jag ledig och fy sjutton gubbar va skönt det ska bli! Längtar redan kan jag säga.
Annars får detta ganska obetydliga inlägg avslutas på ett sött sätt:
En person jag lärt känna kallar mig för sitt lilla skogstroll. De tycker jag e sött 🙂

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *