På stationen i Borås

En liten dagbok i väntan på tåget

Sitter på Borås Central, tåget kommer om 33 min. Åkte till mamma idag i all hast och hjälpte henne lite. Hon va pigg, så det va riktigt kul att sitta och prata med henne idag. Operationen har verkligen gjort underverk med hennes rygg. Tror att det var första gången på över 2 år som jag såg henne kunna gå upprätt. Jag passade på att ta lite kort på också, ska se om jag får upp dom idag.
Annars har det inte skett så mycket idag. Jag blir som vanligt fundersam när jag besöker den här staden, och när man sitter på centralen så här så inser man ännu mer hur liten och trist den är. Jag gick genom gågatan på väg till centralen och mötte totalt 8 personer. Dött som sagt.
Annars tänkte jag på en sak idag. Det finns ingen stad i världen som har så mycket smink och modebutiker per invånare som Borås. Inte konstigt att alla ser likadana ut, och det lustiga är att de ser likadana ut nu som de gjorde när jag flydde.
Något positivt är i alla fall att vädret varit underbart här idag. Klarblå himmel och riktigt skönt i luften. Gott!
Nej, nu ska jag till Pressbyrån och köpa Borås Tidning. En tradition jag har att läsa den när jag är här. Om inte annat så för att läsa om slakteriet där personalen har sexlekar med döda djurs könsorgan. Det som tidningarna skriver om idag.
HAHA! Det ÄR synd om människan

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *