Paolo Roberto- Vet du om att du gjort bort dig?

Paolo Roberto har äntligen fått hamna i tidningarna igen, denna gång för att han ställer sig bakom uppropet mot samkönade äktenskap. Han förklarar i tidningen Dagen att han är mycket orolig för vad som kommer ske om lagen om samkönade äktenskap går igenom. Bland annat skulle det drabba Katolska Kyrkan som då kanske kan förlora sin vigselrätt. Detta skulle i sin tur påverka integrationen negativt.
Han avslutar sedan med de vackra orden, ” Jag förstår inte vad lagstiftaren vill. Om ”homopar” vill viga sig, kan de väl viga sig under andra former”
Paolo, du är ganska rolig du! Jag kommer ihåg får många år sedan då jag tvingades genomlida filmen Stockholmsnatt i Folkets Hus i Borås. Efter filmen stod du och regissören och talade om hur viktigt det var med trygghet bland ungdomar. Hur viktigt det var att man kände sig själv och hur viktigt det var att samhället ställde upp på alla.
Med tanke på att Stockholmsnatts usla kvalité och med tanke på att alla killar började sparka på varandra efter att ha sett filmen så kan man väl se den som ett misslyckande, men det måste ju ha funnits en tanke med att ta med ”Kungen av Kungsan” som sedan fick förklara hur dumt det var att slåss etc. Man ville väl bidra till att göra ungdomars liv bättre, en ganska god tanke.
Efter filmen fick Paolo bli kändis. Han fick vara med i TV3 mest och lite i alla andra tv-kanaler och han fick bli boxare. Ja, han fick till och med prata tillsammans med KG Hammar i TV-Huset i höstas. Därför är hans senaste utspel för att få lite uppmärksamhet enbart patetiskt, ja det är till och med extremt patetiskt.
Kära lille Paolo. Det är mycket möjligt att du är katolik, var du det om det känns bra, och det är mycket möjligt att du anser att ”homopar ” kan viga sig på andra sätt, och det är till och med mycket möjligt att du är rädd för vad som kommer ske om Katolska Kyrkan förlorar vigselrätten. Det du däremot inte verkar ha förstått Paolo är att du från och med nu i mångas ögon kommer vara det samma som Åke Green, Pingstkyrkan, Gamla sura ärkebiskopar, Livets Ord, Yngve Kalin med mera. Du har raserat alla chanser att vara trovärdig när du ena dagen talar om ungdomars väl och ve och nästa dag skriver på ett upprop som egentligen bara är en sista chans att få protestera mot homosexualitet i allmänhet.
Kanske tänkte du inte på det Paolo när Dagen ringde för att få höra dina åsikter?
Vad tror du en 15 årig kille/tjej som tvekar på sin sexualitet känner när människor som ställer upp i alla tv-program som finns för att få uppmärksamhet går ut och trycker ner dennes rättigheter. Förstår du inte att det du gör är att du boxar folk in i garderoberna igen. Att dina nuvunna högerkristna vänner inte förstått det är ju alldeles uppenbart, men de brukar ju å andra sidan heller inte tala om ungdomars problem och annat. Du talar om integrationen men du talar emot dig själv när du samtidigt motarbetar en annan grupp människor.
Sånt måste man lära sig när man är kändis Paolo. Vill man ha respekt måste han också tänka på att ibland kan man slå fel. Så kanske är det bättre du tänker till lite nästa gång du får en chans att hamna på löpsedeln Paolo. Bara ett litet tips i all vänlighet.
För med tanke på hur orolig du verkar vara så är det ju hemskt att det finns människor som jag som tror att du gör detta enbart för att du älskar att hamna på löpet.

Bookmark the permalink.

3 Responses to Paolo Roberto- Vet du om att du gjort bort dig?

 1. Daniel says:

  Det finns många fler argument,än det du nämner, föreslår dig att läsa igenom uppropet http.//www.raddaaktenskapet.nu en gång till och bemöta argumenten sakligt.

 2. Walentine says:

  Daniel, ska du tala om sakliga argument?
  Som uppenbart försvarar en sida som använde FN’s mänskliga rättigheter för sin egen sak och vrider på stadgarna så att de passar de frikyrkliga bättre?
  Du jag börjar bli förbannad less på skitsnacket som sådana som du kör med. Ni gömmer er bakom bullshit om hur en bra familj ska se ut, men struntar blankt i att era upprop och annat bara gör saken värre för en redan utsatt grupp.
  Kanske tycker du att Bevara Äkenskapet uppropet är en sakligt framställd protest, och det är det väl i eran värld.
  I min värld är det bara ytterligare ett exempel på hur de ”kristna” sprider sitt hat och förakt.

 3. Paolo Roberto är sveriges rixidiot No. #1. Det kommer han nog alltid vara. Han har helt enkelt fått på käften ett par ggr för mycket. Det brukar skada hjärnan till slut. Han är ett klockrent exempel på hur illa det kan gå 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *