Martin Rolinski *hysteriskt skrik*

Martin i BWO sjöng nyss i TV. Han är så vacker.
Alltså jag är ingen direkt kändisfjolla men just Martin blir jag varm i kläderna när jag ser. Han är nog faktiskt den vackraste kille jag sett i hela mitt liv. Shit vad jag skulle vilja uppleva en homosexuell livsstil med honom!

Bookmark the permalink.

4 Responses to Martin Rolinski *hysteriskt skrik*

 1. eira says:

  Han är ju såååå snygg! Dock skulle jag inte vilja uppleva nån homosexuell livsstil med honom…..*flin*

 2. CLWW says:

  är du som alla säger razist eller nazist??

 3. Walentine says:

  CLWW, Är du som alla säger full?

 4. Martha says:

  Jag håller verkligen med dig!
  Martin Rolinski är skönheten förkroppsligad.
  Tänk att man kan bli så inspirerad och av en person (dess utseende). När jag ser Martin Rolinski tänker jag på verket ”The picture of Dorian Gray” av Oscar Wilde. Just nu känner jag mig som rollfiguren Basil Hallward, som blir så inspirerad av Dorian Gray och målar därefter sitt livs bästa tavla. Dorian Gray skulle kunna vara Martin Rolinski (!) och Basil Hallward skulle kunna vara jag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *