Jingelmakare sökes!

Efter ”bara” 1 års försening står jag nu redo att börja Podcasta. Världen är nu redo för att höra på den bästa radioröst som uppträtt sedan Annika Lantz. Efter att ha lyssnat på en del podcastningar inser man ju att mycket kan göras här, för en del är nästan gränslöst tråkiga. Så jag söker nu någon som är bra på att göra små ”musiktrudelutter” till mina inlägg. Låt oss kalla det för Walentine Radio – En röst från regnbågens land 😉
Om någon som läser detta kan snickra ihop något coolt/snyggt/häftigt/bra så hör gärna av er. Jag fick så mycket tips senast så jag vet att det finns många som läser detta och som sitter med dolda talanger! 😀
Tack på förhand
[tags]podcasting, bloggar[/tags]

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *