Jag säger upp mitt svenska medborgarskap


Många försvarare av diktaturer menar att människan är för dum för att tillsammans klara av makt. Efter dagens deltävling i melodifestivalen är jag beredd att hålla med dom.
Hur FAN?! kunde Kjellman vinna? Låten lät som en påtänd Rikard Woolf blandat med Mikael Wiehe. Kjellman har sagt i någon intervju att hans låt skulle vara en hyllning till fransk klassisk schlager. Skillnaden är bara den att det sistnämnda låter bra, även om Kjellman försökte smälla in lite franska i låten andra gången han pinande oss med eländet.
Sedan då Carola…
Jag får väl erkänna att jag inte kunde låta bli, jag var tvungen att se henne och jag blev med ens på dåligt humör. Låten kanske hade varit bra om inte Shirley Clamps ”Att älska dig” låtit likadant förra året. Sen kunde det blåsas och viftas hur mycket som helst på scenen, låten lät i alla fall som ”Att älska dig”.
Carolas röst var det verkligen ingenting fel på men det spelar ingen roll, jag tycker inte om henne!
Men nu är det i alla fall klart. Carola kommer skickas till Aten och låten kommer inte vinna där, men den kommer gå halvbra och så det viktigaste av allt…
Kvällspressen har fått ny energi så nu kan de skriva om Carola i 15 år till.
Förövrigt anser jag att Rednex borde vunnit. Den va helskön! Gud vad jag älskar Melodifestivalen 😉

Bookmark the permalink.

14 Responses to Jag säger upp mitt svenska medborgarskap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *