Jag är numer en hobbit…

Som alla vet har homosexuella kallats för olika saker under årens lopp…
Äckliga, Sytliga, vidriga och syndare är ju gamla klassiker som aldrig riktigt släpper men så finns det ju andra ord som gay, bög, homo och så det senaste HBT. Fast egentligen låter ju HBT lite som en sjukdom, och vi har papper på sedan 1979 att vi inte är sjuka! 😉
Därför har många homosexuella börjat kalla sig för hobbitar och visst är det ett helt underbart namn! Det är lite sött som en hobbit är, fast vi har inte äckligt hår på fötterna, och vi gillar blommor precis som Hobbitar gör. Därför ska jag numer kalla mig för Hobbit istället för HBT och bög (Bög har jag aldrig gillat egentligen)
Så nu vet ni det, från och med nu är Walentine en Hobbit 🙂

Bookmark the permalink.

7 Responses to Jag är numer en hobbit…

 1. Ett försök att länka in en bra hobbitbild.
  benämning

 2. Joel Hinz says:

  Försöker du berätta att du har håriga fötter och röker piptobak?

 3. Joel Hinz says:

  Äsch, är ju en fördel om man läser först… *skäms lite*

 4. Chamilla says:

  Nåja, hårig eller inte. Vill du vara en hobbit så får du vara det? bara du inte byter namn till nåt konstigt för det klarar jag inte!
  Jag älskar dig iallafall och det gör Adrian med! *puss*

 5. Walentine says:

  Nja, Chamille. Walentine lär jag nog behålla lite till 😉
  Älskar dig med din sötis och Adrian!
  Snart kommer jag och hälsar på er!

 6. Bejcon says:

  Hobbit låter sött. Bra mycket bättre än någon av de andra benämningarna. Tråkigt bara att det överhuvudtaget behövs någons slags ettikering av människor….
  Hittade dock en rolig ”Hobbit Name Generator” på nätet….
  http://www.chriswetherell.com/hobbit/
  Om jag vore hobbit så skulle jag tydligen heta Moro Chubb… 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *