Jag är numer en hobbit…

Som alla vet har homosexuella kallats för olika saker under årens lopp…
Äckliga, Sytliga, vidriga och syndare är ju gamla klassiker som aldrig riktigt släpper men så finns det ju andra ord som gay, bög, homo och så det senaste HBT. Fast egentligen låter ju HBT lite som en sjukdom, och vi har papper på sedan 1979 att vi inte är sjuka! 😉
Därför har många homosexuella börjat kalla sig för hobbitar och visst är det ett helt underbart namn! Det är lite sött som en hobbit är, fast vi har inte äckligt hår på fötterna, och vi gillar blommor precis som Hobbitar gör. Därför ska jag numer kalla mig för Hobbit istället för HBT och bög (Bög har jag aldrig gillat egentligen)
Så nu vet ni det, från och med nu är Walentine en Hobbit 🙂

Bookmark the permalink.

7 Responses to Jag är numer en hobbit…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *