Idag gäller det!

Natten mellan söndag och måndag kommer Oscarsgalan att hållas. I år är filmen Brokeback Mountain tippad att kunna ta hem de flesta av de tunga priserna.


walentine.com har nu tillsammans med tidningen Världen idag och församlingen Livets ord startat ett upprop så att inte denna film ska kunna vinna en enda Oscar. Att en film som handlar om homosexuella män ute i skogen tillsammans med en massa får ens kan finnas med som tänkbar vinnare bevisar bara hur vårt samhälle mår. Därför vädjar vi nu till Ocsarsjuryn att inte rösta fram denna film som en vinnare.
Vi som står bakom detta upprop är absolut inga homofober. Nej, alla människor älskas av Gud men Gud kräver också att vi lever efter hans lära. Det är alltså de människor som ägnar sig åt den homosexuella livsstilen vi vill protestera emot. Det står klart och tydligt i Bibeln att homosexuell livsstil är en synd och vi känner det att det är vår plikt att påtala detta för alla hela tiden jämt och ständigt.
Så se nu till att Brokeback Mountain inte vinner och låt alla Oscars gå till filmen Munich istället. Den är mycket bättre! Dessutom är det så att om Brokeback Mountain vinner kommer filmer som den sprida sig som cancersvulster på samhället
 
😉

Bookmark the permalink.

One Response to Idag gäller det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *