Frågor om Stim, Sami och dom andra….

När man står i startgroparna och vill göra någonting nytt så funderar man ju lite på hur man ska vara så laglig som möjligt. Jag tänker då på avgifter som Stim och de andra femtioelva organisationerna vill ha och efter att ha kollat lite på deras hemsida blir man inte direkt klokare. För på deras ansökningar finns det en ruta för just podcasting men å andra sidan finns det inga prisuppgifter, i alla fall inga som jag hittar. Det finns priser för webradio och streaming men inte för podcasting.
Är det någon där ute som känner till vad lagarna säger om allt detta? Tycker ju personligen att priserna är löjligt höga på webradio och sånt men de stackars artisterna ska ju också leva. Annars kan dom ju inte köpa tröjor för 3600:- i Aten 😀
Om någon kanske vet hur det ligger till så berätta gärna, jag blir evigt tacksam!

[tags]podcasting, STIM, bloggar[/tags]

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *