En fundering på Carola….

I debatten som varit efter att Carola vann Melodifestivalen har många som försvarat henne sagt att även om Carola sagt saker som att ”homosexualitet är onaturligt” så ska man inte se sig blind på det, utan man ska istället se till henne som artist. För som artist är hon extremt duktig.
Hade den diskussionen låtit på samma sätt om om Carola sagt ”Muslimer är onaturliga men de kan botas med förbön”. För Islam står inte direkt jättehögt i kurs inom Livets Ord heller. Läs Världen idag så lär man sig det ganska snabbt.
Om carola sagt det eller gått på någon annan grupp hade hon inte ens fått vara med i melodifestivalen. Hade Carola sagt det hade hon sedan tvingats jobba som svartbetald kassörska på närmaste bensinstation. Hon hade kallats för rasist och svin och det hade varit helt OK att avsky allt hon stod för. Skönt att det var bögarna hon gick på nu då, för då är det ju mer ok uppenbart.
Så från och med nu ska alla kända människor som uttalar sig kränkande om någon grupp människor få genomgå ett test. Är dom t.ex duktiga på att måla får dom gärna tycka lite som dom vill och de får gärna uttala sig precis som de vill. Kan dom sjunga får dom extra mycket pluspoäng.

[Tags]Carola[/Tags]

Bookmark the permalink.

4 Responses to En fundering på Carola….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *