Dags för jobb

Dagbok  mars 2005
Då är det snart dags för jobb igen. Är ganska sliten idag. Somnade inte förrän 8 eller nåt i morse. Jag och några andra satt och kollade på Oscarsgalan, den blev både lycka och besvikelse. Brokeback vann för bästa regi men inte för bästa film. Synd för jag tyckte det var dags nu för en ”gayfilm” som Bästa film vinnare. Jaja, känner jag Hollywood är kommer det fler filmer i samma tema som Brokeback inom kort. Hoppas någon av dom är bra också.
Jag fick uppleva tjusningen med att svälja ett tacoskal som var för stor igår kväll föressten. Ingenting jag råder andra att testa. Tugga Walle, tugga!
Det blir kort detta, klockan är redan för mycket och jag ska till jobbet. Det har varit nästan löjligt skönt med en ledig helg. Kan väl inte säga att jag direkt kommer springa till jobbet av glädje men det får gå. Det är snabbt över.
De ringde föressten från ett av alla de jobb jag sökt idag. Ska dit på fredag, får se hur det går. Som det är på jobbet just nu så hade å ena sidan lämnat in nycklarna och sagt ”Bye Bye”, men å andra sidan gillar jag inte att lämna de sjunkande skeppen. Så det lär väl ändå sluta med att man stannar kvar ombord. För den delen, att kalla det sjunkande skepp kanske är att ta i.
Nej, detta går inte. Får skriva mer senare.
Puss!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *