Carola, kanske dags att öppna käften snart eller???


Carolas Hemsida kan man nu läsa…
Förtydligande ang. presskonferensen
Vi vill än en gång göra ett förtydligande ang. presskonferensen på torsdagen i förra veckan. Carola flydde inte från presskonferensen! Det uppstod en situation där flera journalister och fotografer samtidigt ställde frågor och ville ha iväg henne på fotografering tillsammans med andra artister osv. och vi var då tvungna att bryta en kort stund för att strukturera upp i vilken turordning vi skulle genomföra samtliga önskemål så alla skulle få det dom ville och att alla var nöjda och glada.
Vi fokuserar och jobbar på med vårat nummer inför lördagen och ser fram emot den stora finalen i Globen!
/Universal Music

I samma veva går Lars-Åke Wilhelmsson ut och uppmanar till bojkott av Carola på grund av de åsikter hon tidigare fört fram och homosexuella och förbön och annan skit. Det är kort sagt ett jävlia liv i schlagersverige.
Den ende som är tyst är Carola, och jag börjar bli allt mer kritisk mot hennes agerande. Den lilla gnutta av respekt jag kände för denna kvinna börjar försvinna.
För fan Carola, lägg korten på bordet! Vad har du för åsikter om bögar egentligen? Ingen tvingar dig att tycka om oss, och tillhör den den lilla skara som tror att ett Halleluja kan ”bota” homosexualitet så får du gärna göra det.
Men JAG vill veta om jag skickar en propaganda apparat för Livets Ord till Aten eller inte. Det har jag rätt till.
Det ingen verkar fatta i hela denna sjuka debatt är att Carola kränkt en enormt massa människor, hon har kallat mig och många andra för onaturligt och har sedan dragit in en massa flumsnack om botning. Visst tusan har jag rätt att få höra om hon ändrat åsikter eller inte. För klarar inte Carola av att stå där med svåra frågor kanske hon inte ska arbeta med den hon arbetar med, eller så ska hon hålla käften från början så blir det inga problem för henne.
Det enda hon behöver göra är att ge någon journalist, och det måste inte vara kvälsspressen, 10 min där hon kan berätta hur läget är. Har allt verkligen bara blivit ett missförstånd för hon ju själv i så fall möjligheten att reda ut det. Det måste ju kännas skönt för henne själv.
Anser hon fortfarande att homosexualla är onaturliga så vet vi det. Då får hon i alla fall respekten att hon står för det hon tror på.
Kom igen nu Carola! Du är för fan inte 16 år längre, väx upp och ta ditt ansvar!

[tags]Carola[/tags]

Bookmark the permalink.

12 Responses to Carola, kanske dags att öppna käften snart eller???

 1. Joel Hinz says:

  Utdrag ur en konversation från… tja, nyss. MTMh = Walle, dev = jag.
  Mama Take Me home! says:
  http://www.walentine.com/archives/2006/03/16/carola-kanske-dags-att-oppna-kaften-snart-eller/
  Mama Take Me home! says:
  de inlägget kommer du inte gilla 🙂
  devalanteriel says:
  ”Men JAG vill veta om jag skickar en propaganda apparat för Livets Ord till Aten eller inte. Det har jag rätt till.”
  det har du inte alls 🙂
  Mama Take Me home! says:
  joooo
  devalanteriel says:
  enligt vilka principer då?
  devalanteriel says:
  bögarnas rätt att ta del av bodströmsamhället? 🙂
  Mama Take Me home! says:
  haha
  Mama Take Me home! says:
  japp!
  devalanteriel says:
  ah, den
  devalanteriel says:
  damn
  devalanteriel says:
  glömde den lagen
  Mama Take Me home! says:
  den e benhård 😉

 2. Walentine says:

  Joel, jag känner mig kränkt!
  Jag ska be min pappa ringa dig!
  Han jobbar på KåteHå

 3. Joel Hinz says:

  Menar du att du blev straight för att jag postade en konversationslog?

 4. Walentine says:

  Nej, jag var det hela tiden.
  Men jag var rädd för dig när du snackade med mig i telefon och jag vågade inte säga nej.
  Alltså Joel, jag sade till mamma idag, ”Jag är nog den första som gått igenom det här alltså”.
  Jag förstår alltså att du inte tror mig, men det är sant! Jag var straight hela tiden när jag talade med dig. Märkte du inte det?! Jag ringde ju upp dig igen!

 5. Joel Hinz says:

  Gå och lägg dig.

 6. Walentine says:

  Jaja ok då 😉

 7. Ordbankaren says:

  Jag har en helt annan uppfattning och har själv skrivit om detta i en egen post:
  http://ordbanken.blogspot.com/2006/03/brk-och-tjafs-kring-carola.html
  Kraven på att just Carola skall tycka exakt som vi gör tycker jag känns fåniga. Jag älskar henne som artist och det har ingenting med hennes privata tankar att göra. Jag vet att många inte delar den inställningen, men för mig är hon en sådan fantastiskt sångerska att jag väljer att just fokusera på detta.

 8. KAS says:

  Vad är det som gör att alla måste säga vad dom tycker om bögar och flator, på mig verkar det som om det gått troll i den här fjortisdebatten.
  Lägg av den där ”titta på mig” stilen och njut av livet i stället.
  Vördsamt bloggaren KAS

 9. Walentine says:

  Kas, absolut ingenting gör att alla måste säga det…
  Men Carola säger ena dagen att det är onaturligt och andra dagen ”älskar” hon sina ”gayfans”

 10. DET håller jag med dig om , Walle, att det är knepigt. Samma trick körde ju Sahlberg på ärkebiskopshearingen. Han bryr sig inte om de 0.01 procent som har välsignats i kyrkan, han skulle inte kunna prästviga någon homosexuell, man de homosexuella prostituerade flockas ändå omkring honom på Sergels torg.
  Sånt kallas gisslantagning.

 11. KAS says:

  Walentine har faktiskt ingen aning om vad den damen sagt och inte sagt.
  Ha ett bra liv.
  KAS

 12. Walentine says:

  KAS
  Har du läst mitt inlägg? Jag skrev…
  Det enda hon behöver göra är att ge någon journalist, och det måste inte vara kvälsspressen, 10 min där hon kan berätta hur läget är. Har allt verkligen bara blivit ett missförstånd för hon ju själv i så fall möjligheten att reda ut det. Det måste ju kännas skönt för henne själv.
  Anser hon fortfarande att homosexualla är onaturliga så vet vi det. Då får hon i alla fall respekten att hon står för det hon tror på
  ——
  Eller står det anorlunda på din skärm?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *