Carola bröt inte intervjun på grund av "homofrågorna"


Som alla vet har jag dissat Carola lite *host*, därför krävs det nästan att jag faktiskt låter henne komma till försvar också när så det behövs. Hon har nämligen skrivit på sin egen sida om händelsen med Gayradion. Jag hittade själv denna information hos Ordbankaren ska tilläggas
Det var verkligen inte utifrån gayradions frågor som gjorde att jag kände att det var dags att sluta, utan enbart utifrån att tiden inte räckte till för att hinna med alla andra som ryckte i mig. Det kunde ha varit vilken annan tidning eller radio som helst och jag hade gjort samma sak. Nu blev det ju så olyckligt att det skulle inträffa precis med gayradion som jag gärna pratade med. Reportern Stian var supernice och vi hade ett bra samtal som sagt.
Hon skriver också:
Vill tacka hela min publik inklusive alla underbara gayfans, I love you! Tack för allt ert stöd – genom allt, i evighet. Störst av allt är kärleken.
Jag tror inte hon ljuger får så dum är hon inte. Det jag hoppas att Carola kanske lär sig av allt detta är att sådant hon sagt kommer förfölja henne genom all framtid så länge hon inte öppet tar avstånd ifrån det, eller helt enkelt går ut och säger att hon står för det som sades då. Då vinner hon i alla fall respekt genom att stå får sina åsikter.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *