Angående kommentarer…

Som en del märkt kommer inte era kommentarer ut direkt när ni kommenterat ett inlägg. Detta beror på 2 saker i så fall.
Anledning nummer ett är att om kommentaren innehåller en länk så måste jag tillåta den att läggas ut. Anledningen är att spam som drabbat sajten med tips om aktiviteter som t.ex Livets Ord, Medvandrarna och sånt som en del läsare tycker jag ska gå med i. Problemet är bara att vissa läsare vill tala om det väldigt många gånger på väldigt kort tid.
Den andra anledningen till att din kommentar hålls inne kan vara om du aldrig kommenterat innen. Första gången man lägger en kommentar här måste jag också godkänna den. Anledningen där är att Word Press inte släpper igenom va som helst första gången. Även denna åtgärd kommer efter alla spamattacker.
Så dyker det inte upp någon kommentar så tro inte automatiskt att jag hatar dig, jag litar helt enkelt bara inte på dig 😀
Nej men seriöst, det är synd att det måste vara så men så länge det finns rötägg så måste det finnas sådana här regler. Skulle något mot förmodan strula så kontakta mig. Det gör du enklast i den forumlär du ser på menyn under loggan.
Puss!
/Walle

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *