Världen Idag Hetsar

Tidningen Världen Idag, bästa kompisen med Livets Ord gör allt de kan för att spä på hat och fördomar mot Islam. Igår slog tidningen nya rekord i hatpropaganda när de lade in en Krönika av Carin Stenström.
Då jag vägrar att lägga sin sån jävla smörka som Carin skriver på min sajt får ni nöja er med en LÄNK
Jag undrar om Carin och Världen Idag hade tyckt lika om bilderna i Jyllands-posten om det varit judar på bilderna. Nej får då hade tidningen skrikit ut sitt raseri över denna stackars folkgrupp.
Världen Idag är utan konkurrens den mest sjuka tidning som detta land haft, och om Gud har någon som helst styrka kvar ser han till att en blixt slår ner i tryckeriet.
Tills han nu gör det får vi andra se till att bevaka denna sjuka tidskrift för emellanåt känns Världen Idag som en tillbakagång till 30-talets tyskland. Då var det judar man skrev om, nu är det muslimer och homosexuella och alla andra som inte passar in i Ulf Ekmans…förlåt….Världen Idags värld
Fy Fan!

Bookmark the permalink.

7 Responses to Världen Idag Hetsar

 1. Jennifer says:

  fy fasen vilken text!
  ”Hur ska vi kunna försvara demokrati och mänskliga rättigheter mot dem som föraktar demokrati och frihet? Hur ska vi kunna bemästra och övervinna hat och våld när det finns stora grupper som uppmanar till våld?
  snacka om dubbelomoral!
  ”Den civiliserade världen måste samla sig till enat motstånd mot denna farliga dårskap.”
  vilken dårskap? henne eller?
  *arg*

 2. Björn says:

  Jag håller inte med dig om att våldet och hotet i just detta fallet kommer från Carin Stenström och Tidningen Världen idag. Jag håller med hennes artikel i det stora.
  Inga religioner är så heliga att de inte kan utsättas för kritik. Det faktum att Muslimer över hela världen vill påverka Danmarks tryckfrihetslagstiftning är hur sjukt som helst.
  En sak också Walentine, tänk om du inte bott i det fria öppna samhälle som tillåter dig ha dina åsikter och din homosexualitet. Hur tror du Islam ställer sig till homosexualitet?
  Jag kan ge dig lite förhandsinfo. Tidningen Världen idags behandling (som i och för sig är vidrig) av oss homos skulle te sig som en smekning mot din kind i jämförelse med de kategoriska offentliga halshuggningar som sker i muslimska länder av homosexuella.
  Vakna upp!

 3. Walentine says:

  Björn, jag är ganska medveten om hur muslimska länder behandlar homosexuella.
  Fast oavsett hur dom behandlar homosexuella anser jag inte att Världens Idag blir bättre för det.
  Flera muslimska länder har ledare som är riktiga rövhål. men för det behöver inte invånarna vara det.
  och som sagt…
  Hade Jyllands Posten gjort dessa bilder som judar och Israel hade protesterat hade man bett om ursäkt för längesen

 4. Kurt says:

  Walentine:
  Vart är hatet och fördomarna som hon skriver?
  Om du skulle titta efter lite på nätet om vad muslimera säger i koranen och haditerna, och vad för bilder dom gör på judar och kristna, titta gärna på satelitsända muslimska program till barn och vuxna, sen kan du säga om det var fördomar och hat som står i den artikeln.
  Se till också att du inte blir kristen eller tar nån annan religion heller, då ska du dö, enligt koranen. Det är inte fördomar det är islam.

 5. Walentine says:

  Ingen fara Kurt, jag är homosexuell.
  Och då ska jag dö enligt nästan alla religioner 😉

 6. Kurt says:

  Jag är en syndare med, då ska jag dö med? 😉

 7. markus says:

  Varför ska man vara tolerant mot ett religion där man mördar människor som avsäger sig sin tro? Även i Sverige hotas f d muslimer.Så vitt jag vet är islam den enda religion där det inte är tillåtet att byta tro

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *