Tror fan jag ska vara lite skrytsam

Det pratas ibland om listor, gärna listor över bloggar som är viktiga och som påverkar.
Min kära blogg är aldrig med på dom listorna, vilket jag tycker är lite konstigt efter vad som skedde förra året.
Därför får jag utse min egen blogg som en viktig och stor blogg i Sverige!
Fast det är klart, alla bloggar har väl nämnt i Radio, TV och tidningar eller?
Nä, just det, så min blogg är helt enkelt bäst! 😉
Fast skitsamma! Tack vare mig har i alla fall en kille kommit ur garderoben och förlovat sig med sin kille. Det är värt mer 😉
Jo, och så har jag gjort högerkristna förbannade. Finns det nåt bättre? 😀

Bookmark the permalink.

9 Responses to Tror fan jag ska vara lite skrytsam

 1. BGAN says:

  Sitter och funderar lite i svallvågorna efter debatten om publiceringen av Muhammed-bilderna. Du är glad att du lyckats göra högerkristna förbannade. Det är väl gott och väl. Men är det inte i den muslimska världen som den verkliga förföljelsen av homosexuella pågår. Det är ju t.o.m. ansett som asylskäl om du kommer från Iran.
  När får vi se dig skriva ”Jo, och så har jag gjort islamisterna förbannade. Finns det nåt bättre?”

 2. Walentine says:

  BGAN: Med tanke på att folk i detta land utvisar folk tillbaka till Iran med ursäkten “De behöver ju inte visa att de är homosexuella” så ger jag inte så mycket för Sveriges försvar av homosexuella.
  Dessutom är väl det i Sverige, vad jag vet, fortfarande kristendomen som är den största religionen. Jag hyser ett enormt förakt för muslimer som använder vapen och skyller på sin Koran, på samma sätt som jag hyser förakt för “kristna” som gömmer sin bakom en bibel när de egentligen bara hatar.
  Så jag lovar dig BGAN, jag retar gärna de muslimer som beter sig som nötter också
  Sen ligger mitt intresse mer hos kristendomen än hos Islam. Jag kan inte skriva om allt vettu

 3. Kurt says:

  När ska du lära dig Walentine, att kristna gömmer sig inte bakom sin Bibel, dom hatar inte heller. Du måste läsa och lyssna bättre. Bara för att du tror det, och skriver det, så kommer det inte att bli så, en lögn kan visserligen bli ”sann” efter en stund, men den avslöjas till slut ändå, som nu.

 4. Kurt says:

  BGAN, har en bra poäng, det är KUL att få kristna förbannade, men inte kul att andra lyckats göra muslimer det. Dubbelmoralen är hög!

 5. Walentine says:

  Kurt, historiskt sett har väl kristna varit ganska duktiga på att bli ”förbannade” också eller.
  Sen Kurt, vad är det egentligen du vill uppnå?
  Du går in på en homosexuell killes blogg och försöker få honom att inse att han lever i synd, dessutom menar du att denna homosexuella kille tolkar allt fel och lyssnar inte.
  Du däremot har rätt, du har minsann rätt i precis allt. Saken är ju den att det är DU Kurt som tolkar lite som du vill. Du försvarar Åke Green därför att Åke tycker som du, inte att han tycker som Gud. Du, liksom Åke, gömmer er bakom att ni tolkar bibeln rätt. Men om Åke enbart sagt ”och enligt bibeln är homosexualitet en synd” hade det inte blivit någon debatt eller några rättegångar och det vet du lika väl som jag. Debatten om Åke handlade ju om hans egna små inlägg, eller hur? Om sjukdomar som sprids och som cancersvulster.
  På vilket sätt är det dubbelmoral för att jag inte ”ger mig på” alla religioner? Det här är inget religöstforum. Det här är en sida där jag skriver om det som intresserar mig. Eller ska jag börja skriva på beställning? Att jag ens blev så här intresserad av kristendomen berodde ju från början på alla härliga hot jag fick från kärleksfulla ”kristna” som tyckte jag skulle brinna i helvetet. Om det inte är hat så vad är då hat?
  Det jag då gjorde var att börja läsa och ta in fakta, nåt som ni borde lära er av faktiskt.
  Så vad är det du vill veta Kurt? Att jag tycker att människorna som brände ner ambasaden är idioter? OK då, för det tycker jag dom är. Lika mycket idioter som dom som publicerade bilderna från början.
  Sen slutligen Kurt: Jag kan läsa, och jag har läst bibeln, den senaste tiden antagligen mer än vad du gjort och vet du vad jag funnit?
  Jo en Gud och en son till Honom som ger blanka fan i hur jag lever mitt liv så länge jag inte skadar någon annan och så länge jag har förmågan att älska.
  Sen om du och dina jämlika anser det vara en feltolkning så skiter jag blankt i vilket.
  Du har missat en sak Kurt, Jesus va en cool kille. Han var ingen Åke Green. Jesus trodde på förändring, inte tillbakagång

 6. Fred Anderson says:

  Kurt: som homosexuell man och fd kristen så tror jag att jag har mer insikt i ämnet än du. Jag har varit medlem i Pingstkyrkan och EFS, varit aktiv i svenska kyrkan (jag är lustigt nog inte medlem i svenska kyrkan, men på nåt sätt måste det ha gått ändå – dom bryr sig väl inte) och det ENDA jag stött på inom dessa organisationer är ren ondska och hat. Tyvärr. Jag önskar att dom hade följt den Jesus som var en gång i tiden och skapade nåt vettig av sitt liv, men istället allt detta skitsnack.
  Som homosexuell i kyrkliga miljöer så utsätts man hela tiden för svårt psykisk påfrestning, baktaleri osv osv. Du kan omöjligen sätta dig in i det.
  Jag är givetvis inte kristen nu. Skulle aldrig vilja befatta mig med något sånt, nåt som gjort folk så mycket illa.

 7. Kurt says:

  Walentine:
  ”Saken är ju den att det är DU Kurt som tolkar lite som du vill. Du försvarar Åke Green därför att Åke tycker som du, inte att han tycker som Gud.”
  Vad är det jag tolkar som jag vill?
  Jag försvarar Åke för att han följer Guds Ord och för att han inte hotat några, (som du bland andra, försöker buntaihop han med), som man verkligen inte bör göra. Om du kan tolka bort att homosexualitet inte är synd, då måste du ta bort flera verser från Bibeln, det är inte att tolka.
  ”Du går in på en homosexuell killes blogg och försöker få honom att inse att han lever i synd, dessutom menar du att denna homosexuella kille tolkar allt fel och lyssnar inte”
  Du har en poäng, jag är här för att visa att det inte står att homosexualitet är rätt enligt Gud. Jag har frågat innan vart det står att det är rätt från många personen som säger att det är rätt, men ingen har lyckats visa mig det, kan du? Kan du det så är jag inte den som inte kan ändra mig i frågan.
  ”På vilket sätt är det dubbelmoral för att jag inte “ger mig på” alla religioner?”
  Dubbelmoralen är att du tycker det var jätte bra med ”nidbilder” på Jesus, men inte när det var mohammed i fråga. Och det jag skrev i inlägget innan.
  ”Kurt, historiskt sett har väl kristna varit ganska duktiga på att bli “förbannade” också eller.”
  Om du menar korstågen, så är det inte i enlighet med Guds Ord. Jag är emot våld, som Bibeln lär. Det är annat med koranen, där lär man ut våld mot alla som inte är muslimer, det är en rättfärdighet att döda gisarna(kristna) och aporna(judarna).
  ”Att jag ens blev så här intresserad av kristendomen berodde ju från början på alla härliga hot jag fick från kärleksfulla “kristna” som tyckte jag skulle brinna i helvetet. Om det inte är hat så vad är då hat? Det jag då gjorde var att börja läsa och ta in fakta, nåt som ni borde lära er av faktiskt.”
  Sa dom verkligen att dom TYCKTE att du skulle brinna i helvetet? Inte att, man kommer att brinna i helvetet om man lever i synd? Har dom sagt första, så har dom gått emot vad Bibeln lär. Och ja sa dom så, så är det ett sätt att sätta sig över nån, och tro att man är en mindre syndare, kanske till och med hat som du säger.
  ”Så vad är det du vill veta Kurt? Att jag tycker att människorna som brände ner ambasaden är idioter? OK då, för det tycker jag dom är. Lika mycket idioter som dom som publicerade bilderna från början.”
  Jag tycker att dom som eldade ner ambassaderna är väldigt långt borta från Guds kärlek, och beter sig som dårar. Men att likställa det med ett par teckningar är lite väl långt borta. Jag tycker inte man ska göra nidbilder av religioner överhuvudtaget, men jag skulle aldrig stoppa yttrandefriheten för det, eller börja elda ner utställningar som varit i sverige.
  ”Sen slutligen Kurt: Jag kan läsa, och jag har läst bibeln, den senaste tiden antagligen mer än vad du gjort och vet du vad jag funnit?
  Jo en Gud och en son till Honom som ger blanka fan i hur jag lever mitt liv så länge jag inte skadar någon annan och så länge jag har förmågan att älska. Sen om du och dina jämlika anser det vara en feltolkning så skiter jag blankt i vilket.”
  Jag ser att du verkar skita i vad som står i Bibeln, inte bara vad jag har sagt om vad som står i Bibeln. Om du läst så kan du inte missat vad en syndare får utstå, om man inte ångrar sig och gör bättring. Jag har sagt det innan och jag säger det igen, jag är en syndare, säkerligen större syndare än du, men jag har sett vad det står om synden i Bibeln, och kärleken och kraften man får om man ändra sig och tar den smala vägen.
  ”Du har missat en sak Kurt, Jesus va en cool kille. Han var ingen Åke Green. Jesus trodde på förändring, inte tillbakagång.”
  Jesus var cool, ja! 🙂 Det håller jag med dig om. Inte en Åke Green, dom går inte att jämföra. Men vad menar du med att han ville ha förändring, bort från syndens gärningar?
  Jesus är ordet=Bibeln, och ja det är GT och NT. Kolla så ser du att Jesus själv citerar GT hela tiden.

 8. Kurt says:

  Fred Anderson:
  ”Kurt: som homosexuell man och fd kristen så tror jag att jag har mer insikt i ämnet än du. Jag har varit medlem i Pingstkyrkan och EFS, varit aktiv i svenska kyrkan (jag är lustigt nog inte medlem i svenska kyrkan, men på nåt sätt måste det ha gått ändå – dom bryr sig väl inte) och det ENDA jag stött på inom dessa organisationer är ren ondska och hat. Tyvärr. Jag önskar att dom hade följt den Jesus som var en gång i tiden och skapade nåt vettig av sitt liv, men istället allt detta skitsnack.”
  Det låter inte trevligt att du bara mött på ren ondska och hat, kan du förtydliga den ondskan du utsatts för så att jag förstår!?
  ”Som homosexuell i kyrkliga miljöer så utsätts man hela tiden för svårt psykisk påfrestning, baktaleri osv osv. Du kan omöjligen sätta dig in i det.”
  Det kan jag nog inte eftersom jag inte är homosexuell, vad är det dom baktalar?
  ”Jag är givetvis inte kristen nu. Skulle aldrig vilja befatta mig med något sånt, nåt som gjort folk så mycket illa.”
  Värför är du inte kristen? Om du mött ondska från personer i kyrkor, så är det inte ett kristet sätt att vara. Eller menar du att du inte är kristen pga Bibeln?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *