Sveriges Television suger häströv….eller?


Det går ett hemskt rykte just nu, och det ryktet säger att SVT inte kommer att sända Oscarsgalan i år!
Det kan vara ett rykte, ett elakt rykte som vill SVT illa. Jag hoppas att det är så.
För om det inte är så kommer jag sluta betala licens till SVT. Detta beslut av Jutterström och gänget räcker för mig. För nu har jag fått nog!
Jag är nämligen inte intresserad av vinter os, och EM i alla sporter som finns. Jag är inte heller intressead av att se på när Persson och Reinfelt snackar skit om varann i TV.
Dessutom är jag verkligen inte intresserad av att SVT startar kanaler som 24:an, den kanske sämsta nyhetskanal i världen. Posten på 1600-talet var snabbare än den kanalen är på att uppdatera sig. Jag tycker heller inte om att betala för att SVT ska sitta och låta folk chatta med någon B-kändis vars största bedrift i livet är att hon fastat med brösten i en mangel.
Nej, Oscarsgalan var det enda program jag varje år såg på. Det var det som mina 2000:- om året gick till. Så jag hoppas att ryktet är fel, för annars kan SVT dra åt helvete. Spänningen stiger nu, när kommer svaret?
P.s Du Jutterström (som borde stannat kvar på kvällstidningssidan) jag har ett spartips till dig.!
Ge fan i att göra de där SVT’s Nyårskarameller. Ingen vill se dom och ingen ser dom heller. D.s

Bookmark the permalink.

One Response to Sveriges Television suger häströv….eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *