Partiledardebatten

Persson vann den anser jag. Maud var hystersisk som vanligt och saknade egen politik som vanligt. Fredrik Reinfelt byggde upp sin taktik på att hela tiden säga ”I Göran Perssons Sverige”. Sedan bygger han upp ett land där kyla och total maktlöshet sveper över nationen. Ja, det är verkligen ett rent helvete att vara svensk i ”Göran Perssons Sverige”. Som tur är lever inte jag i ”Göran Perssons Sverige” utan jag lever i Sverige.
Det värsta är att så många tycker att Reinfelt är bra. Han blir, i mina ögon, alltmer blå hur mycket han än försöker sig på att vara en borgelig arbetarkille. De andra som satt där tillförde inte så mycket. Göran Hägglund talade om ordning och reda, och Lars var lite rebell. Lasse i FP försökte skämta och MP talade om biodynamiskt odlade rötter och annat.
När jag tänker efter tillförde ingen någonting, det skulle väl vara det viktiga i att KD inte ska in i någon svensk regering och då nämnde dom inte ens de homosexuella.

Bookmark the permalink.

5 Responses to Partiledardebatten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *