Nya upprop är igång!


Muslimer, judar och kristna kan minsann enas. I alla fall när det gäller homoäktenskap
(Detta kommer bli ett ganska personligt inlägg, eller väldigt personligt).


Media skriver idag om ett nytt Upprop. Ännu en gång ska protesterna mot samkönade äktenskap fara över Sverige. Denna gång är det mer laddat än under Kalinupproret. Nu är det samarbete mellan Katolska kyrkan, Pingst, Judiska församlingar och Islamska församlingar och andra som gäller.
Redan har ”kända” personer som Siewert Öholm, Paolo Roberto och Jan Myrdal skrivit under, fler lär komma till. Uppropet ska sedan lämnas över till Statsministern i Augusti.
Tidningen Dagen skriver:
Undertecknarna hänvisar i uppropet till FN:s allmänna förklaring om de mänskliga rättigheterna som säger att familjen, byggd på äktenskapet mellan man och kvinna, utgör ”den grundläggande enheten i samhället och äger rätt till skydd från samhället och staten. Man hänvisar också till artikel 7 i Barnkonventionen som säger att barnet så långt som möjligt ska få omvårdnad av både sin mamma och pappa.
Uppropet kommer att finnas på sidan http://www.bevaraaktenskapet.nu (som jag vägrar autolänka till) och där kommer vi kunna läsa mer om det fruktansvärda som det innebär i samkönade äktenskap. Där kommer alla som inte redan insett det förstå varför samkönade äktenskap måste stoppa.
Själv tänker jag nu göra nåt jag borde ha gjort för väldigt länge sedan. Jag tänker skriva med magen och med känslorna…
Jag har fått nog nu. Jag har fått nog av fanatiska kristna som vägrar öppna ögonen. Jag har fått nog av judar som beter sig som dom vill och så fort någon kritiserar dom så är man nazist. Jag har fått nog av Islamföreträdare som inte på något sätt kan hålla ordning på sina egna led. Jag är trött på dom. Jag är trött på att människor, kyrkor och religioner som dömer mig. Jag har aldrig ens träffat dom men dom dömer mig för att jag är annorlunda. För att jag tror på mig själv och för att jag står för den jag är. För det är mig ni hackar på när ni gång på gång samlar er för era attacker. Det är ”mitt folk” ni ser ner på, som ni spottar på och som ni förnedrar.
Hur sjutton kan ni som startat detta upprop dra in Konventionen för mänskliga rättigheter i den här soppan? Hur kan representanter för Katolska Kyrkan med dess historia ens prata om barn och rättigheter i samma mening? Hur kan judiska församlingar som försvarar en stat som mördar lite som dom vill ens ha mage att lägga sig i att folk vill ha samma rätt att älska som andra? etc.
Ni är allesammans mörkermän, ni är hatfulla men ni är också smarta.
För denna gång gjorde ni inte som Kalin. Denna gång talade ni inte om Gud på en gång. Nej, denna gång drar ni in mänskliga rättigheter och talar om att ett barn ska ha en mamma och en pappa. Ska ni starta Upprop mot ensamstående föräldrar också?
Nej, denna gång lämnade ni Gud lite utanför, men visst finns eran Gud där. Det är ju för hans skull ni gör detta, för det han sade. Han och Jesus, den son Gud födde som enligt de flesta var en kärleksfull man, men så vill ni inte ha Jesus. Han ska vara dömande som Gamla Testamentets Gud. Det är då ni trivs, det är då ni får makt och det är då ni får visa vilka ni är, ni mörkermän.
Men nu är det bra. Jag har fått ta del av en ny sak i mitt liv de senaste 5 månaderna. Jag har fått se baksidan av kristendomen, hatet och hoten. Jag har fått se vad ni kan göra, och hur ni gör det. Ni har ingen moral, ingen ryggrad och ingen själ. Jag har varit sorgsen många gånger, hatisk andra gånger och ledsen mer än en gång. Nu är jag ingenting av det. För ni kommer att vinna denna omgång. Ni kommer få hur många underskrifter som helst, och Persson kommer få att ta emot en tjock bunt med papper i höst. Media kommer att skriva om att ”Svenska Folket är emot homoäktenskap” och ni kommer må bra. Ni kommer att trivas med det ni lyckats genomföra.
Under tiden är det någon i Sverige som tar livet av sig för att han eller hon mår så dåligt över sin läggning. På en annan plats kommer någon att bli misshandlad för att han är homosexuell, och någon kommer också att dö av misshandeln. På ett arbete kommer någon att bli mobbad för att han är feminin och på en skola någonstans i Sverige mobbar man ihjäl någon för att han eller hon är Bög eller Flata.Hoppas ni mår bra av det. Hoppas ni mår bra av att känna vad ni lyckas med, ni som så gärna vill sprida hatet. Ni som idag inte längre har ont av homosexuella utan har ont av den homosexuella livsstilen, ni mörkermän.
Ni säger att ni inte hatar, men då är det eran Gud som gör det. Ni har en självisk hatisk Gud, och den Guden vill ni sprida.
Så vad gör vi nu då? Vi har inget stöd hos vår regering. Medan allt fler länder i ”den nya Europa” förnekar homosexuella håller den svenska regeringen käft. Normalt gormar dom så fort de mänskliga rättigheterna sätts på kant, men inte när det gäller de homosexuella. Då håller regeringen tyst. Så från det hållet är hjälpen inte värd nåt.
Så nu sätter vi oss ner och funderar, vad gör vi? Vart håller ni äkta Kristna hus? Ni som tror på ljuset och kärleken, ni som inte tror på den mörka Guden? Varför är ni så tysta. Varför säger ni inget? Varför gör ni inget?
Varför startar ingen kristen en sida där man förklarar att man inte är som Åke Green. Vill ni bli beblandade med människor som han? Förstår ni inte vad många tror om er idag. Förstår ni inte att får många är Kristen det samma som att hata? Varför bevisar ni inte motsatsen?
Varför startas inte fler upprop där kärleken är det viktiga? Kom igen nu! Vad väntar ni på? Att tro på kärleken måste i detta fall också vara att slåss för den. Glöm aldrig det.
Mörkermännen sprider sig snabbt, och de sprider sitt gift. De gömmer sig bakom Gud, Barnkonventioner och annat, men de är lik förbannat mörkermän. Människor som varje gång de tar Guds ord i sitt namn missbrukar samma Gud. De kommer aldrig att ändra sig, de kommer aldrig att inse vad de gör. De vill ha krig, och då ska de få det men låt det bli ett krig där de enda vapen som finns är ordet, hjärtat och friheten.
För de är rädda för frihet. De är rädda att tänka själva, och de är rädda att friheten kommer att krossa dom.
Låt oss krossa dom tillsammans!
Walentine Andersson, en allt mer stolt människa som aldrig någonsin ger sig.
Mig får ni aldrig
PRIDE!

Bookmark the permalink.

2 Responses to Nya upprop är igång!

  1. Carina says:

    Jag förstår din ilska så väl och dina ord kunde vara mina.

  2. Maria says:

    Deras Gud är inte min Gud. Så är det uppenbarligen. Precis som nazister ägnar sig åt att kidnappa flaggan, kidnappar de ”kristen” eller ”religiös”. De ska inte, kommer inte, lyckas. De kan inte stoppa oss. Förändringens vind, Andens vind, blåser, och deras tupéer är för dåligt fastklistrade.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *