Noa! Dags att jobba igen!

Världen idag, tidningen vi alla älskar att skratta åt, skriver idag en mycket viktig nyhet. Jag väljer att klippa in hela nyheten här för den är så bra!
Svåra naturolyckor som översvämningar och ras kommer att bli vanligare i framtiden på grund av klimatförändringar som ökad nederbörd och stigande temperaturer.För att förhindra katastrofer måste bebyggelse, vägar och annan infrastruktur i särskilt utsatta områden snabbt anpassas för att klara stora vattenmassor, skriver TT som tagit del av en rapport som Statens geotekniska institut (SGI) på onsdagen lämnade till regeringen.
I en debattartikel i Dagens Nyheter pekar SGI:s generaldirektör, Birgitta Boström, ut vissa områden i Sverige som är särskilt utsatta. Hon nämner Falsterbonäset, Byälven, Klarälvsdalen och Mälardalen.

Det var allt. Inget mer står det, och då undrar vi alla. Varför skriver Världen Idag om det?
Jo, för inom kort kan vi räkna med en ledare eller något annat fint från samma tidning som kommer påminna oss alla om att det står i biblen. Fasor utan dess like kommer drabba oss på grund av vårt syndfulla leverna, och nu har det börjat.
Jag förstår inte en sak. Hur kan dom säga att dom älskar Gud när dom uppenbart är livrädda för Honom hela tiden???

Bookmark the permalink.

11 Responses to Noa! Dags att jobba igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *