Ledig helg

Dagbok 17 februari 2006

Ledig i hela två dagar nu, ska bli skönt.
Ryggen sade ifrån idag igen så nu är det nya knivar som skär sönder ryggmärgen på en (känns det som) 🙁 Hade jag levt ett normalt liv hade jag legat still och bara gjort det absolut nödvändigaste, men nu är det Walle vi talar om. Då går inte det.
Så istället får man handla, och dona med allt. Bära omkring på sånt man inte ska bära på.
Jag handlade idag på väg hem, två påsar ingen av dom speciellt tunga. Ändå kändes varje steg som ett rent helvete. Det är svårt att förklara men det känns verkligen som om ryggen ska ramla av. Som om den inte hade nåt fäste med benen längre. Det går väl över inser jag, men jag skulle behövt ha någon som hjälpte mig just nu.´
Min sambo föreslår en del, men om jag då säger att vi idag sen jag kom hem sagt följande meningar till varandra:
”Hej”
”Tompa och Robban kommer över sen”
”Ska du ha nåt från pizzerian”
”Gonatt”
Så kanske det framkommer hur mysigt det är här hemma just nu, man verkligen känner värmen komma emot en. Om någon har en lägenhet över så hör av er. Det behöver verkligen INTE vara i Göteborg. Kommer jag till en annan stad måste jag ju sluta jobbet också, vilket allt mer tilltalar mig positivt och goa Götet har snart inget mer att erbjuda. Är dödstrött på stan och dess spårvagnar.
Nåt måste hända helt enkelt. Här kan jag inte bo mer. Stämmningen tar död på mig, jag har skrattat mer på begravningar. Man kommer hem 21:40, och klockan 21:42 säger man godnatt.
Jag trodde i min enfald att någon form av vänskap fanns kvar men det gör det inte. Dött är fel ord för det är för levande.
Kvällen idag va i alla fall lugn. Jag, Tompa och Robban såg på A view to a kill och hejade på Bond när han slogs mot alla elakingar. Det var jättespännande…not….men jag älskar Bond.
I morgon ska jag inte göra nåt, och på söndag ska jag heller inte göra nåt. Låter det inte kul så säg! Kommer vara ensam hemma i morron kväll vilket ska bli skönt. Ska sätta mig i fotöljen med zuzzi bredvid och inte göra nåt.
Melodifestivalspetaklet ska jag inte se i år. Är less på det. Samma varje år och jag kommer ändå höra låtarna nere på gayklubben sen 😉
Nej, de måste hända nåt nu. Det känns som att min karriär i liv är över. Frågan är bara var man ska ta vägen. Hyresvärdarna tar inte i mig med tång ens, vet inte hur många jag ringt och fått avslag ifrån. Så den enda utvägen blir väl (gulp) att flytta hem till Borås igen. Vilket jag vet kommer bli det samma som undergång för mig, men då får det bli det. Jag är en jävel på att kravla mig upp för stupen vid det här laget så jag är inte orolig alls.
Jaja, livet går vidare. Fullt av uppförsbackar, som tur är kommer det säker en nerförsbacke så småningom.
Puss

Bookmark the permalink.

4 Responses to Ledig helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *